Çarşamba26.06.2024

Patates fiyatları

Patates fiyatları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Patates Fiyatları

Dar ve orta gelirli sofraların vazgeçilmezi patatesin kilosu 5 liraya dayanarak ithal muz ve tavuk etiyle yarışır hale geldi. Rekor artışın sebebinin.

Patates Fiyatları 2015

Nevşehir/Acıgöl Piyasası Genel Patates fiyatları. karapınar da 1600-2000 arası satılıyor. Dün, 23:07 | Misafir080223. Denizli/Merkez Piyasası Genel Patates.

Patates Fiyatları 2015

Güncel Patates Fiyatları 2015 Afyonkarahisar , Niğde ve Nevşehir patates fiyatları - piyasası incelememize devam ediyoruz.

Türkiye Patates Üreticileri Pazarlama Ve Kalkındırma Birliği

5 liralık patateste büyük oyun! Marketlerde patatesin fiyatı 5 liraya ulaştı. Artışın perde arkasından stokçu çıktı. Nevşehir de 110 bin ton patates ele geçti.

İstanbul Hal Fiyatları

Ürün, Birim, En Düşük Fiyat TL, En Yüksek Fiyat TL.. Patates Dev/sites/ haller/Style Library/Images/fiyat_resimler/6_75.jpg, Kilogram, 3 TL, 5 TL. Patates .

Patates Fiyatı Kısa Sürede Düşecek

Artan patates fiyatları konusunda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı harekete geçti. Nevşehir de patates depolarında inceleme yapan BUGEM Genel Müdürü.

Patatesteki Fiyat Artışına Üretici De Tepkili

Patatesteki fiyat artışına üretici de tepkili haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet EKONOMİ sayfasında!

En Taze Patates Ve Soğan Çeşitleri Migros Sanal Market'te!

Migros mağazasında bulabileceğiniz tüm Pates çeşitleri, aynı fiyat ve kampanyalar üstelik teslimatta ödeme seçenekleri ile aynı gün adresinize teslimPatates.

Patates Haberleri

Patatesin fiyatı yarı yarıya düşecek Geçtiğimiz yıl üretim azlığı nedeniyle pazarlarda 2.5 - 3 liradan satılan patatesin fiyatında, bu yıl üretimin artmasına bağlı.

Patates fiyatları ne olacak?

EKONOMİ

3330 Gün 10 Saat 17 dk. önce yayınlandı

Patates fiyatları neden arttı? Patates fiyatları ne olur?

EKONOMİ

3361 Gün 11 Saat 9 dk. önce yayınlandı

1