Cumartesi28.09.2024

Paskalya Bayramı

Paskalya Bayramı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Paskalya

Paskalya Latince: Pascha, Yunanca: Πάσχα, Pascha, Aramice: פֶּסחא, Pasḥa, Hıristiyanlıktaki en eski ve en önemli bayram. İsa nın çarmıha gerildikten sonra.

Paskalya Bayramı

Bu sayfamızda sizlere paskalya bayramının anlam ve önemini verip, 2014 bayramının hangi günlere denk geldiğini anlatacağız.

Paskalya Bayramı Ne Zaman Kutlanacak 2015 Bilgiler

2014 Paskalya bayramı ne zaman? Paskalya, Hristiyanlar tarafından kutlanan bir bayramdır. Kelime kökeni İbranice ye dayanan paskalya dokunmadan.

Paskalya Bayramı Ne Zaman Kutlanacak 2014 Bilgiler

İsa nın dirilişini dile getiren Paskalya, Hıristiyanlık ın en büyük bayramı sayılır. Paskalya Günü, ilkbahar gün dönümünün yaşandığı 21 Mart ta dolunayın.

Paskalya Bayramı Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Paskalya Latince: Pascha, Yunanca: ?????, Pascha, Hıristiyanlıktaki en eski ve en önemli bayram. İsa nın çarmıha gerildikten sonra 3. günde dirilişi kutlanır.

Paskalya Nedir? Paskalya Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Paskalya Bayramı, Hristiyan aleminin en büyük bayramı kabul edilirken, Hz. İsa nın son yemeğini, ölümünü, insanlar için kendini feda edişini ve.

Paskalya Bayramı

Dünyanın dört bir tarafındaki Hristiyanlar, Paskalya Bayramı nı kutluyor. Bu pazar tüm Hristiyanlar için çok büyük önem taşıyor. Peki nedir Paskalya nın.

Renkli Adetleriyle Paskalya

6 Görüntü dökümü: Kilisedeki ayinden genel planlar - Kilise içerisinde ayine katılan insanlardan detaylar Hatay da Paskalya Bayramı- Paskalya.

Hatay'da Paskalya Bayramı

1 Topaca, Paskalya Bayramı dolayısıyla Antakya Ortodoks Kilisesi nde düzenlenen kahvaltıda, mezhebine, inancına ve kültürüne bakmaksızın.

Hatay'da Paskalya Bayramı kutlamaları

GENEL

3457 Gün 14 Saat 16 dk. önce yayınlandı

1