Perşembe10.10.2024

Pancar-Cumaovası tren hattı

Pancar-Cumaovası tren hattı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Pancar

Kaza nedeni ile Pancar-Cumaovası tren hattı kapatıldı. Ayrıca Basmane-Ödemiş, Ödemiş-Basmane, Basmane-Söke, Denizli-Basmane,.

İzmir Basmane

3 CUMAOVASI. PANCAR.. İZMİR BASMANE - SÖKE - AYDIN - NAZİLLİ - DENİZLİ - İZMİR BASMANE BÖLGESEL TREN TARİFESİ.

İzmir Basmane

CUMAOVASI. PANCAR.. İZMİR BASMANE - SÖKE - AYDIN - NAZİLLİ - DENİZLİ - İZMİR BASMANE BÖLGESEL TREN TARİFESİ.

Torbalı Tren Garı İçin Tren Seferleri

Torbalı tren garı için tren seferleri - Kalkış. KalkışVarış Tren. 32322. her gün. 07:09. İzmir - Ödemiş middot; TCDD. Tren. 32321. her gün. 07:10. Tire - İzmir middot; TCDD.

Eshot 717 Pancar

ESHOT 717 Pancar - Cumaovası Aktarma - otobüs - İzmir un bütün otobüs, tren, metro, vapur ve tramvey hatlarıyla yolculuğunuzu planlayın. Farklı duraklardan.

718 Cumaovası Aktarma Torbalı Otobüs Saatleri

718 Cumaovası Aktarma Torbalı kalkış saatleri, 718 hareket saatleri, 718 otobüs TORBALI - CUMAOVASI AKTARMA. AYRANCILAR - PANCAR-DEVELİ.

İzmir'de Tren Kazası

3 Olay nedeniyle Pancar-Cumaovası arasındaki demiryolu, gidiş ve geliş tren işletmeciliğine kapandığı, yoldan çıkmış vagonun yeniden yola.

Ankara Tcdd Açıklama Ekonomi 136518

1 Olay nedeniyle Pancar-Cumaovası arasındaki demiryolu, gidiş ve geliş 12.50, Ankara banliyö trenleri 17.25, Yüksek Hızlı tren seferleri ise.

İzmir'de Tren Kazası

2 Denizli-İzmir seferini yapan yolcu treni, İzmir in Torbalı ilçesinde raydan çıktı. Edinilen Kaza nedeni ile Pancar-Cumaovası tren hattı kapatıldı.

İzmir'de Yolcu Treni Raydan Çıktı

1 Denizli-İzmir seferini yapan yolcu treni, İzmir in Torbalı ilçesinde raydan çıktı. Edinilen Kaza nedeni ile Pancar-Cumaovası tren hattı kapatıldı.

İzmir Torbalı'da tren raydan çıktı

ASAYİŞ

3477 Gün 17 Saat 39 dk. önce yayınlandı

1