Cuma05.07.2024

Özgür Ozan

Özgür Ozan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Özgür Ozan

Özgür Ozan d.1966; Bolu, Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu. İlk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi nde tamamladı. Mezun olduktan sonra amatör.

Özgür Ozan

Özgür Ozan, 1966 yılında Bolu da bir memur çocuğu olarak doğmuştur. Bir erkek kardeşi vardır. Ankara Bahçelievler de ilkokul ve ortaokulu okudu. Ankara.

Özgür Ozan Csı Mıamı Değiliz Ki!

cocuklar duymasin da bana gore en iyi oynayan ki$i.. nisanta$i nda ikamet ediyor kendisi. füsun kostak la 7 yildir birliktedir. 1966 bolu dogumlu olan ozan 1.80.

Özgür Ozan

Selami ve Hüsnü Çoban karakterleriyle hafızamıza kazınan Özgür Ozan, gerçek yaşamında da iyi bir aile babası aynı zamanda. Eşi Neslihan.

Özgür Ozan Evde Nasıl Biri? Tv Amp; Magazin

Özgür Ozan. Hüsnü Çoban. Ekibin Rıza Baba yla birlikte en eskisi. İstanbul pahalılığında beş çocuğu ve karısını tek polis maaşıyla geçindirmeye çalışıyor ve .

Edutainmet

Özgür Ozan 1966 Bolu doğumlu oyuncu. İlk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi nde tamamladı. Mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda.

Özgür Ozan Kimdir?

Özgür Ozan haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Özgür Ozan kimdir, hayatı ve biyografisi. Arka Sokaklar Dizisinin Senaristleri İşi Bıraktı.

Arka Sokaklar bitti mi?

MAGAZİN

3298 Gün 10 Saat 57 dk. önce yayınlandı

1