Cumartesi21.09.2024

Osmanlı Sultan Tavuğu

Osmanlı Sultan Tavuğu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Osmanlı Sultan Tavuğu

Bursa süs tavukları bahçe hayvanları yetiştiricileri derneği tarafından sürgün gönderilen beyaz renkteki Osmanlı Sultan Tavuğu oldu.

Osmanlı Sultan Tavuğu

Bursa da yüzlerce meraklısı olan ve birbirinden farklı özelliklere sahip süs tavukları 10 bin liraya kadar alıcısını bekliyor. Osmanlı Sultan.

'osmanlı Sultan Tavuğu'

2 Çukurca Köyü Kapalı Spor Salonu nda ilk kez düzenlenen mezatta bir birinden değerli ve nadir bulunan 40 çeşit süs tavuğu 70 ile 4 bin 300.

İngiltere'nin Gözdesi Bursa'dan Osmanlı Sultan Tavuğu

Park hayvanları üretim çiftliği, Süs Tavukları, Tavukçuluk, Keklik, Tavuk, Kınalı DÜNYAYA YAYILMIŞTIR OSMANLI DEVLETİNİN İZNİYLE ADINI OSMANLI.

Sultan Tavuğu

Sultan, Türkiye kökenli bir tavuk ırkıdır.Sultanlar, 1850 yılında Osmanlı Devleti nden İngiltere ye gitmiş, buradan da bütün dünyaya yayılmıştır.Osmanli Devleti nin.

Sultan Tavuk

2 İngiltere nin gözdesi Osmanlı Sultan Tavuğu. 36; Bursa Süs Tavukları Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği tarafından düzenlenen süs.

İngiltere'nin Gözdesi Osmanlı Sultan Tavuğu

Ağırlık : Horoz 2 Kg. Tavuk 1.5 Kg. Yıllık yumurta sayısı : 70 adet. Yumurta Rengi : Beyaz. Kuluçka süresi : 21 gün. osmanlı döneminden kalan bu tür hollandalı.

Süs Tavuklar
1