Perşembe19.09.2024

Numaraları Engelleme

Numaraları Engelleme haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Numara Engelleme

Turkcell Numara Engelleme ile rahatınız bozulmasın. Turkcell Numara Engelleme ile istemediğiniz kişilerden gelen çağrı ve SMS leri engelleyin.

Avea'dan Çağrı Engelleme Servisi

Çağrı Engelleme ile istemediğiniz numaralar tarafından aranmaya son!

Avea Gizli Numara Engelleme Servisi

Gizli numara engelle aktivasyon işlemlerinizi yapmak için tıklayınız. Wap üzerinden;. Gizli numara engelleme aktivasyon ve deaktivasyon işlemlerinizi.

Samsung Galaxy S4'de Numara Engelleme

Merhaba,Bu ipucumuzda, eğer Samsung Galaxy S4 cep telefonu kullanıyorsanız, görüşme yapmak veya aramasını istemediğiniz numaraları nasıl.

İstenmeyen Numaradan Çağrı Ve Sms Almayı Nasıl Engelleyebiliriz

Samsung kullanıcıları Ayarlar bölümünden Otomatik Reddetme Modunu aktive edebilir ve açılan menüden istedikleri numarayı engelleme.

Cepten Arayan Numarayı Engelleme

Tek bir numara engelleme arayan numarayı engellemek Cep Telefonundan Numara Engelleme arayan numarayı engellemek Arayan Numaranın Engellenmesi.

Android Telefonlarda Numara Engelleme

Android telefonlarda numara engelleme hakkında merak ettikleriniz. Bazı Android telefonlarda numara engelleme özelliği bulunmuyor. Bu nedenle eğer.

Avea Turkcell Vodafone Numara Engelleme Nasıl Yapılır ?

Yabancı numaralar tarafından rahatsız mı ediliyorsunuz ?, Telefon sapıklarından kurtulmak mı istiyorsunuz ? numara engelleme işlemi nasıl.

Numara Engelleme Vodafone

Bu sapıkla ne yaptıysak başa çıkamadık numarasını engellesek diye düşündük en son ama Tek numara engelleme işlemi yapılmamaktadır.

Samsung Cep Telefonları İle Arayan Numarayı Engelleme

Engellemek istediğimiz numarayı hangi boş alana kaydetmek istiyorsak yukarı – aşağı tuşlarını kullanarak boş alanın üzerine geliyor ve ardından kaydet.

Lg G2 Numara Engelleme

LG G2 telefonda numara engelleme nasıl yapılır? android lg g2 Burada Çağrı Engelleme Modu olarak Listedekileri engelle seçmelisiniz.

General Mobile Discovery Numara Engelleme / Kaldırma

Discovery de aşağıdaki gibi numara engelleme opsiyonunun çıkması için numaranın telefonda kayıtlı olması gerekli yani sim karttaki numaralarda bu özellik.

Arama Ve Sms Engelleyici

İstenmeyen/spam aramalar ve metin mesajları engelleme - Özel ve bilinmeyen numaraları engelleme - Çağrı bekletme Engelleme desteği - Engellenen SMS.

Android Telefonlar İçin Numara Engelleme Ve Sms Engelleme

Daha önceki yazılarımızdan birinde Samsung cihazlarda numara engelleme özelliğinden bahsetmiştik.Göz atmak isterseniz buradan buyrun.

Samsung Marka Android Telefonlarda Numara Engelleme Ve

Android işletim sistemine sahip bir samsung telefonunuz varsa diğer çoğu markada olmayan numara engelleme özelliğine sahipsiniz demektir.

Calls Blacklist İndir

Bu uygulama, belirli numaralardan gelen arama ve SMS leri engellemek üzere tasarlanmıştır. Calls Blacklist ile bir kara liste oluşturabilir ve bu listeyi.

Arayan Numarayı Engellemek

merhabalar acil yardıma ihtiyacım var telefonum nokia 6300 gelen aramayı engelleyebilirmiyim yardım lütfen:bilmem:

Lg G2 Numara Engelleme

Posts about lg g2 numara engelleme written by ahmetsevda.

Android Telefonlarda Numara Engelleme Nasıl Yapılır

Android Telefonlarda Numara Engelleme Nasıl Yapılır,android telefonlar için numara engelleme uygulama programı indir,android telefonlar için numara.

Kişiyi Nasıl Engellerim Veya Engellemeyi Nasıl Kaldırırım?

Telefonunuzda kayıtlı olmayan numaraları engellemek için Bilinmeyen numarayla olan sohbeti açın. Seçenekler

iPhone'un bilinmeyen özellikleri

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3471 Gün 9 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1