Cuma11.10.2024

Nükleer uzlaşma

Nükleer uzlaşma haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Nükleer Uzlaşma

Nükleer uzlaşma ile ilgili görüşlerini kamuoyu ile paylaşan İran ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, kabul edilen anlaşmanın çok fazla.

Hamaney'den Nükleer Uzlaşma Konusunda Temkin Çağrısı

41 dak. önce Nükleer uzlaşma ile ilgili görüşlerini kamuoyu ile paylaşan İran ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, kabul edilen anlaşmanın çok fazla.

İran'la Nükleer Uzlaşma

6 İran ın nükleer programına ilişkin 5+1 ülkeleriyle yürüttüğü müzakerelerde, taraflar ana hatlar üzerinde uzlaşmaya vardı. Varılması hedeflenen.

İran'la Nükleer Uzlaşma İsrail'i Çıldırttı! Haberi

6 İsrail İstihbarat Bakanı Yuval Steinitz, İran ın nükleer silah edinmesi İran ın 5+1 ülkeleriyle yürüttüğü nükleer müzakerelerde uzlaşı.

İran İle Nükleer Müzakerelerde Uzlaşma

Batılı kaynaklar, İran ve 5+1 ülkeleri arasında süren nükleer müzakerelerde tarafların ana hatlarıyla uzlaşmaya vardığını açıkladı.

Obama İran'la Nükleer Müzakerelerde Tarihi Uzlaşma

6 İsviçre de gerçekleştirilen İran nükleer müzakerelerinde İran ve 5+1 ülkeleri arasında ana konularda anlaşmaya varıldı. Obama anlaşmayı.

İran'la Nükleer Anlaşma Sağlandı

İran la nükleer anlaşma sağlandı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet DÜNYA 3 Nisan 2015. Nükleerde tarihi uzlaşma.

Netanyahu'dan Obama'ya Nükleer Uzlaşma İsrail İçin Bir Tehdit

6 İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran la varılan nükleer anlaşmayı kınadı. Netanyahu, ABD Başkanı Barack Obama ya bu anlaşmanın.

Nükleer Uzlaşma

6 İran ile 5+1 ülkeleri arasındaki nükleer müzakerelerinde uzlaşma sağlandı. İran ın nükleer kapasitenin düşürülmesini ve yaptırımların.

İsrail Savunma Bakanı Yaalon İran'la Nükleer Uzlaşma Tarihi Hata

2 İran ile nükleer müzakerelerde uzlaşmaya varılması hakkında konuşan İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, İran ile P5+1 ülkeleri arasında,.

Çavuşoğlu Nükleer Uzlaşma Sağlandığı İçin Çok Mutluyuz

6 Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İran ile P5+1 ülkeleri arasında varılan nükleer uzlaşının Türkiye tarafından olumlu karşılandığını açıkladı.

İran Ve 5+1 Ülkeleri Arasında Süren Nükleer Müzakerelerde Uzlaşma

6 İran ve 5+1 ülkeleri arasındaki nükleer müzakerelerde taraflar ana hatlarıyla uzlaşmaya varıldı. Anlaşmanın taslağı yazılmaya başlanacak,.

'uzlaşı İran'ın Nükleer Programını Geriletecek'

6 İran ile 5+1 arasında varılan uzlaşma, İran ın nükleer programını ciddi anlamda geriye götürecek, araştırma geliştirmeden yeni nükleer.

İran İle Nükleer Müzakerelerde Uzlaşma

İran ile 5+1 ülkeleri arasındaki nükleer müzakerelerde uzlaşmaya varıldı. İran Cumhurbaşkanı Ruhani, taslak çalışmanın 30 Haziran a kadar.

Netanyahu Nükleer Uzlaşma İsrail'in Varlığına Tehdit

6 İsrail Başbakan ı Binyamin Netanyahu, İran la varılan nükleer anlaşamayı kınadı ve ABD Başkanı Barack Obama ya bu anlaşmanın İsrail in.

Nükleerde Uzlaşma Sağlandı Haberi Dünya'da

İran ın nükleer programına ilişkin 5+1 ülkeleriyle yürüttüğü müzakerelerde tarafların büyük ölçüde uzlaştığı bildirilirken, ayrıntıların açıklanacağı.

Netanyahu Nükleer Uzlaşma İsrail'in Varlığına Tehdit Haberi

6 Netanyahu, İran la varılan nükleer anlaşamayı kınadı ve ABD Başkanı Barack Obama ya bu anlaşmanın İsrail in varlığını tehdit ettiğini söyledi.

Nükleer Uzlaşma

6 İran ve 5+1 ülkeleri ABD, İngiltere, Fransa, Çin ve Rusya ve Almanya arasında yapılan müzakerelerde anlaşma taslağı üzerinde uzlaşmaya.

Netanyahu'dan Obama'ya Nükleer Uzlaşma İsrail İçin Bir Tehdit

6 New York Times gazetesi, İran ile umut vadeden nükleer uzlaşma başlıklı başyazısında, çerçeve anlaşmasını önemli bir başarı olarak.

Netanyahu 'nükleer Uzlaşma İsrail'in Varlığına Tehdit'

6 İsrail Başbakan ı Binyamin Netanyahu, İran la varılan nükleer anlaşamayı kınadı ve ABD Başkanı Barack Obama ya bu anlaşmanın İsrail in.

1