Pazar29.09.2024

Nevruz mesajı

Nevruz mesajı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Nevruz Mesajı

İşte Öcalan ın Nevruz mesajı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nevruz Mesajı Gönüllerdeki Ümitlerin

2 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nevruz nedeniyle yayınladığı mesajında Kardeşlik ve huzur ikliminin pekiştirilmesine vesile olmasını diliyorum .

Nevruz Mesajı

30 dak. önce Öcalan ın Nevruz mesajı. Abdullah Öcalan ın İmralı dan gönderdiği mektup Pervin Buldan tarafından Kürtçe okundu. Pervin Buldan ın ardından.

Öcalan'ın Nevruz Mesajı

27 dak. önce Merakla beklenen Öcalan ın mesajı Diyarbakır daki nevruz Pervin Buldan dan sonra Sırrı Süreyye Önder Öcalan ın mesajını Türkçe olarak.

Öcalan'ın Nevruz Mesajı Okunuyor

2 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nevruz mesajında, Baharla yeşeren ümitlerimizin, Nevruz ile neticeye ulaşacağına ve önümüzde yepyeni bir dönem.

Erdoğan'dan Nevruz Mesajı Ümitler Neticeye Ulaşacak

2 İki sayfalık mesajın Kürtçesini Pervin Buldan okudu. Buldan ın ardından kürsüye çıkan Önder, Bir gün kendisi gelecek Mezopotamya dan.

Abdullah Öcalan'ın Nevruz Mesajı Okundu Kongreyi Gerekli

15 Vali Büyük, Nevruz Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Orta Asya dan, Balkanlar daki milletlere kadar çok geniş bir bölgede yerel renk.

Vali Büyük'ün Nevruz Mesajı

2 Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 Mart Du¨nya Nevruz Gu¨nu¨ mesajında, Ülkemizde de Nevruz un, uzun zamandır mu¨cadelesini verdigˆimiz.

Erdoğan'dan Nevruz Mesajı

Öcalan ın Nevruz mesajı iletildi. Paylaş. Öcalan ın Nevruz mesajı İmralı Heyetine iletildi. İMRALI Adası na giden HDP Grup Başkanvekili İdris.

Öcalan'ın Nevruz Mesajı İletildi

2 Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayımladığı mesajla Nevruz Bayramı nı kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Mart Dünya Nevruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nevruz Mesajı

2 ABD Başkanı Obama dan Nevruz mesajı. Dünyanın Nevruz bayramını kutlayan Obama, mesajında İran a ağırlık verdi. Obama: ayrıca İran ve.

Abd Başkanı Obama'dan Nevruz Mesajı

Amerikan Başkanı Barack Obama bu yıl yayınladığı Nevruz mesajında İran halkına seslendi.

Obama'dan Nevruz Mesajı

Açıklamada, Nevruz mesajı heyetimize iletilmiştir. Mesaj, 21 Mart Cumartesi günü Diyarbakır nevruzunda paylaşılacaktır ifadesi kullanıldı.

Öcalan'ın Nevruz Mesajı İmralı Heyetine İletildi

. Nevruz mesajı iletildi. Abdullah Öcalan ın Nevruz mesajı İmralı Heyetine iletildi. 19 Mart 2015 Perşembe 18:00. Abdullah Öcalan0ın Nevruz mesajı iletildi.

Abdullah Öcalan'ın Nevruz Mesajı İletildi

2 Cumhurbaşkanı Erdoğan dan nevruz mesajı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayımladığı mesajla Nevruz Bayramı nı kutladı. 21 Mart 2015.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nevruz Mesajı

2 Sevdikleriniz için en güzel Nevruz Bayramı mesajı ve şiirleri sitemizde yer almaktadır.

En Güzel Nevruz Mesajları Ve 21 Mart Nevruz Bayramı Şiirleri

Nevruz Bayramı Tebrik Mesajı. Hem yeniden doğuşu, tomurcuklanmayı, çiçeklenmeyi; hem de barış için, kardeşlik için, dostluk için, yeni güzel başlangıçlar için.

Nevruz Bayramı Tebrik Mesajı

37 dak. önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevruz un kutlandığı gün anlamlı bir mesaj yayınladı. Erdoğan Ülkemizde de, Nevruz un, uzun.

Erdoğan Nevruz'a Sahip Çıktı İşte Erdoğan'ın Nevruz Mesajı

10 dak. önce BBC Türkçe Türkiye deki Nevruz kutlamalarını Canlı Anlatım sayfasıyla aktarıyor. Diyarbakır daki kutlamalarda Abdullah Öcalan ın mesajı.

Canlı Anlatım

Öcalan ın Nevruz mesajı iletildi. Bölücü terör örgütü PKK nın İmralı adasında tutuklu bulunan lideri terörist başı Abdullah Öcalan ile görüşmeye.

Öcalan'ın Nevruz Mesajı İletildi

2 Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 Mart Dünya Nevruz Günü mesajında, Baharla birlikte yeşeren ümitlerimizin, Nevruz Bayramı ile beklediğimiz.

Erdoğandan Nevruz Mesajı

HDP heyeti İmralı dan Abdullah Öcalan ın Nevruz mesajıyla döndü. Mesaj, 21 Mart Cumartesi günü Diyarbakır da yazılı olarak okunacak.

Öcalan'ın Nevruz Mesajı Yazılı Olacak

3 AK Parti tarafından Biz birlikte Türkiye yiz temasıyla yayınlanan reklamla Nevruz mesajı verildi.

Akp'den Nevruz Mesajı

Nevruz mesajı heyetimize iletilmiştir. Mesaj, 21 Mart Cumartesi günü Diyarbakır Nevruz unda halklarımızla paylaşılacaktır denildi.

Öcalan'ın Nevruz Mesajı İmralı Heyetinde!

Nevruz ve Tuncelii mi aramıştınız? Vali Kaymaktan nevruz mesajı haberi için hemen tıklayın!

Vali Kaymaktan Nevruz Mesajı

13 dak. önce Abdullah Öcalan, İmralı dan gönderdiği Nevruz mesajında, çağrısını yaptığı kongre ile yeni bir dönem başlayacağını kaydetti.Diyarbakır daki.

Öcalan'ın Nevruz Mesajı Kürtçe Ve Türkçe Okundu

İmralı Adası nda bulunan İmralı Heyeti Öcalan ile yaklaşık 4 saatlik toplantının ardından adadan döndü. Nevroz mesajı İmralı Heyeti ne iletildi.

Öcalan'ın Nevruz Mesajı İmralı Heyetine İletildi

2 Erdoğan dan Nevruz mesajı haberi ve diğer kategorilerden en güncel en son haberler size doğru haber i ulaştırmak için Dünya da.

Erdoğan'dan Nevruz Mesajı Haberi Dünya'da

2 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Kılıç, tarih boyunca destan , masal, şiir ve türkülere ilham kaynağı olan Nevruz un, dili,.

Bülent Arınç'tan önemli açıklamalar

POLİTİKA

3477 Gün 6 Saat 26 dk. önce yayınlandı

Öcalan'ın mektubunun okunması canlı izlendi

GENEL

3479 Gün 12 Saat 43 dk. önce yayınlandı

Abdullah Öcalan'ın Diyarbakır'da okunan Nevruz mesajı

GENEL

3479 Gün 16 Saat 3 dk. önce yayınlandı

Selahattin Demirtaş'tan Provokasyon açıklaması

POLİTİKA

3480 Gün 11 Saat 58 dk. önce yayınlandı

1