Pazartesi08.07.2024

Mustafa Yalçıner

Mustafa Yalçıner haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mustafa Yalçıner

dün gece yayınlanan siyaset meydanı nda, deniz gezmiş in son sözlerine dair, gezmiş in ağbeyiyle polemik yaşamış, 68 kuşağının öncü devrimcilerinden.

Mustafa Yalçıner

Mustafa Yalçıner mmyalciner · 9h 9 hours ago. Istanbul Film Festivali fiyaskosu: AKP iktidarının karşısına almadığı kim kaldı? Başarısı müthiş! 4 retweets 4.

Mustafa Yalçıner Mmyalciner

mustafa yalçıner, 68 hareketinde oldukca aktif rol oynamıs devrimci-öğrenci. sinan cemgil , kadir manga ve alparslan ozdogan ın nurhak dağında öldüğü.

Mustafa Yalçıner

Mustafa YALÇINER - Tüm Yazıları.

Mustafa Yalçıner

Ana Sayfa Günlük Haber Köşe Yazıları Günlük Haber Mustafa YALÇINER. Mustafa YALÇINER. Toplam 219 kayıttan 1 - 25 arası sonuçlar.. Mustafa YALÇINER.

Özgür Gündem

Yukarıda alıntısı yaptığımız ağır eleştiriler bu davada yargılananlardan Mustafa Yalçıner e ait. Yalçıner kim peki? Bugünkü Emeğin Partisi nin EMEP.

Özgür Erdem

İnan, Alpaslan Özdoğan ve Mustafa Yalçıner le birlikte, yanlarında getirdikleri silahları Diyarbakır surlarına gömer. Daha sonra Diyarbakır Tıp Fakültesi önünde .

Hüseyin İnan

Henüz belirlenmiş bir örgüt adına sahip olmayan Dağcılar, gerilla savaşı için en uygun yerin Malatya olduğuna karar verirler. Teslim Töre ve Mustafa Yalçıner,.

Türkiye Halk Kurtuluş Ordusu

31 Mayıs 1971 de jandarmayla girdikleri çatışmada Sinan Cemgil, Kadir Manga, Alpaslan Özdoğan öldürüldü. Mustafa Yalçıner, ağır yaralandı,.

1