Cumartesi21.09.2024

Murat Yavi

Murat Yavi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Murat Yavi

Kağıthane, Gültepe Mahallesi Akcil Sokak ta, Osman Kök, Murat Yavi ve iki arkadaşı, aralarında husumet olan kişilerin bulunduğu Ayışığı.

Kağıthane'de Silahlı Çatışma 2 Ölü 5 Yaralı

2 Hastaneye kaldırılan yaralılardan Osman Kök ve Murat Yavi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavileri.

Murat Yavi Profilleri

Murat Yavi adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Murat Yavi ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Murat Yavi

Murat Yavi Facebook ta. Murat Yavi ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha.

Murat Yavi

9 Alınan bilgiye göre, Gültepe Mahallesi Akcil Sokak ta, Osman Kök, Murat Yavi ve 2 arkadaşı, aralarında husumet olan kişilerin bulunduğu.

Kağıthane'de Silahlı Kavga

8 Kağıthane den gelen haberlere göre, Gültepe Mahallesi Akcil Sokak ta, Osman Kök, Murat Yavi ve 2 arkadaşı, aralarında husumet olan kişilerin.

Kağıthane Gültepe Yetim Evini Cenaze Evine Çeviren Silahlı Saldırı

9 Saldırıda yaralanan ve hastaneye kaldırılan 7 kişiden Osman Kök ve Murat Yavi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gültepe'de Yardımlaşma Derneğinde Silahlı Çatışma 2 Ölü 5 Yaralı

8 Osman Kök Ve Murat Yavi Haberleri. İSTANBUL DA SİLAHLI ÇATIŞMA 3 ÖLÜ 1 AĞIR ÇOK SAYIDA YARALI VARKağıthane Gültepe.

Osman Kök Ve Murat Yavi Haberleri

1 Osman Kök,Murat Yavi Çatışmada Öldü. Gültepe de silahlı çatışma: 2 ölü, 5 yaralı Gültepe de bulunan bir yardımlaşma derneğine gelen kimliği.

İstanbul Kağıthane'de derneğe silahlı saldırı: 2 ölü, 5 yaralı

ASAYİŞ

3447 Gün 23 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1