Pazartesi07.10.2024

MİT TIR'larının durdurulması

MİT TIR'larının durdurulması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mit Tır'larının Durdurulması

Adana ve Hatay da Ocak 2014 te MİT e ait TIR ların durdurulmasıyla ilgili aralarında bir binbaşının da bulunduğu 34 asker hakkında gözaltı.

Mit Tır'larının Durdurulması Olayı İle İlgili Flaş Gelişme!

2 Adana ve Hatay da Ocak 2014 te MİT e ait TIR ların durdurulmasıyla ilgili aralarında bir binbaşının da bulunduğu 34 asker hakkında gözaltı.

Mit Tır'larının Durdurulmasıyla İlgili 34 Asker Hakkında Gözaltı Kararı

2 Adana ve Hatay da Ocak 2014 te MİT e ait TIR ların durdurulmasıyla ilgili yardım malzemesi taşıyan yardım TIR larının durdurulması olayının,.

Tır'ların Durdurulması Olayında Flaş Gelişme!

Adana daki MİT TIR larının durdurulmasına yönelik operasyonda 34 asker gözaltına alındı.

Mit Tır'larının Durdurulmasına İlişkin 34 Askere Gözaltı Haberi

2 Adana ve Hatay da Ocak 2014 te MİT e ait TIR ların durdurulmasıyla ilgili aralarında bir binbaşının da bulunduğu 34 asker hakkında gözaltı.

Mit Tır'larının Durdurulması Olayında Askerlere Gözaltı

2 Adana daki MİT TIR larının durdurulmasına yönelik yapılan operasyonda 34 asker gözaltına alındı.

Mit Tır'larını Durdurma Suçlamasıyla Gözaltına Alınan 34 Askerden

1 MİT Tır larını Durdurma Suçlamasıyla Gözaltına Alınan 34 Askerden 2 si Serbest Gözaltına alınan 34 muvazzaf askerin İstanbul daki sorguları.

Rahim Er Mit Tır'larının Durdurulması Bir Numaralı İhanettir

6 TRT Haber in Konuk Odası Programı nda konuşan Rahim Er: MİT TIR larının durdurulması, bu millete son bir asır içinde yapılmış bir numaralı.

Mit Tır'larını Durduran 34 Askere Gözaltı

2 MİT Tırlarının durdurulması ile ilgili 34 asker gözaltına alındı. 2014 te MİT e ait TIR ları durdurdukları iddiasıyla Adana ve Ankara İl Jandarma.

Haber Mit Tır'larıyla İlgili 24 Gözaltı! Haberi

Hatay da durdurulan MİT TIR larıyla ilgili soruşturmada 24 kişi gözaltına yardım malzemesi taşıyan yardım TIR larının durdurulması olayının,.

Birgün

Suriye deki muhaliflere silah taşıdığı iddiasıyla Milli İstihbarat Teşkilatı MİT TIR larının Adana ve Hatay da durdurulmasıyla ilgili 19 kişi.

Mit Tır'larının Durdurulması Olayı İle İlgili Flaş Gelişme!

2 Adana ve Hatay da Ocak 2014 te MİT e ait TIR ların durdurulmasıyla ilgili aralarında bir binbaşının da bulunduğu 34 asker hakkında gözaltı.

Mit Tır'larıyla İlgili Alınan Gözaltı Kararı İçin Akıllara Zarar Gerekçe

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nın yürüttüğü algı operasyonunda, durdurulan TIR larla ilgili yargılaması süren 32 askeri personel için gözaltı.

Mit Tır'ları Böyle Durduruldu

4 Suriye ye giden TIR lar 19 Ocak ta jandarma tarafından durduruldu. O anın görüntüleri ortaya çıktı. TIR lara nezaret eden MİT görevlileri, çok.

Mit Tır'larının Durdurulması Soruşturması...

Adana da MİT e ait Tır ların durdurulmasıyla ilgili 13 askerin casusluk suçlamasıyla yargılandığı dava kapsamında yürütülen soruşturamada,.

Mit Tır'larının Durdurulmasıyla İlgili 34 Asker Hakkında Gözaltı

Adana ve Hatay da Ocak 2014 te MİT e ait TIR ların durdurulmasıyla ilgili yardım malzemesi taşıyan yardım TIR larının durdurulması olayının,.

Mit Tır'ları Savcısından Korkunç İddia 'korumam Alındı..ölelim

6 Suriye ye giden MİT TIR larını durduran Savcı Aziz Takçı, Nisan sonuna Adana daki MİT TIR larının durdurulması kapsamında yargılaması.

Mit Tır'larının Durdurulması Olayında Flaş Gelişme!

2 Mit tırlarının durdurulmasıyla ilgili 34 askere gözaltına alındı.

Mit Tır'ları Olayında 34 Askere Gözaltı Kararı

MİT TIR ları olayında 34 askere gözaltı kararı haberi için hemen tıklayın! taşıyan yardım tırlarının durdurulması olayının, soruşturmaya konu,.

MİT Tırları soruşturması son durum

ASAYİŞ

3470 Gün 12 Saat 49 dk. önce yayınlandı

1