Cumartesi05.10.2024

Minopolis Çocuk Şehri

Minopolis Çocuk Şehri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Çocuk Şehri Minopolis Şehrin Çocuk Hali

Bakırköy Marmara Forum da bulunan, Türkiye nin ilk çocuk şehri Minopolis te 32 meslek istasyonu bulunuyor ve şehrin ziyaretçileri bu istasyonlarda 100 kadar.

Sss

Çocukların bu çekle birlikte bankaya giderek bir hesap açtırmaları ve çeki bozdurarak Minos parası almaları gerekir. Çocuklar Minos paralarını şehir içinde çeşitli.

Çocuk Gelişimi

Minopolis İstanbul - Eğitici Eğlence Şehri. Çocuk Gelişimi. Hakkımızda middot; İnsan Kaynakları middot; Franchising middot; Marka Ortaklarımız middot; SSS middot; Bilet Sorgula.

Minopolis İstanbul

23 Nisan da çocuklar kimin yerine geçmek istiyor, ne yapmak istiyor merak ediyor musunuz? İşte Minopolis Çocuk Şehri ni ziyaret eden çocukların birbirinden.

Minopolis Çocuk Şehri

Türkiye nin ilk çocuk şehri Minopolis te 4-14 yaş grubunda bulunan çocuklar, eğlenirken öğreniyor, oynarken meslekleri tanıyor.Minopolis te çocuklar 32.

Eğlence

Avrupa nın ilk çocuk eğitim ve eğlence şehri Minopolis te çocuklar hem eğlenerek öğreniyor, hem hayata hazırlanıyor, ayrıca ileride seçecekleri meslekleri.

Çocuk Eğitim Ve Eğlence Şehri Minopolis

İstanbul Marmara Forum AVM de açılan ve Avrupa nın ilk çocuk eğitim ve eğlence şehri olan Minopolis e çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Çocuklar Minopolis'i Çok Sevdi

4 Sadece çocukların yaşadığı eğitici ve eğlenceli bir şehir olan Minopolis, Avusturya, Rusya, Slovenya, Suudi Arabistan, Kuveyt gibi ülkelerden.

Açelya Akkoyun'un kızı Alya 7 yaşında

MAGAZİN

3455 Gün 1 Saat 48 dk. önce yayınlandı

1