Cumartesi21.09.2024

Melike Basmacı

Melike Basmacı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Melike Basmacı

. bir seçim sonucu var. Melike Basmacı Denizli de kesin olmayan sonuçlara göre birinci sırada seçilme başarısını göstermiştir dedi.

Melike Basmacı

Yakınlarda; 2014; 2013; 2012; 2011; Doğdu. Melike Basmacı Kayhan Facebook ta. Melike Basmacı Kayhan ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol.

Melike Basmacı Kayhan

chp genel merkezi, denizli deki 2. sıra kontenjanını kullanmayıp, ön seçim sonuçlarındaki sıraya saygı duyup koruduğu için, meclise gitmesi garantidir. denizli.

Melike Basmacı Kayhan

23 neden oldu. Gülizar Biçer Karaca ve Melike Basmacı nın tarafları, Denizli Lisesi giriş kapısı önünde deyim yerindeyse oy kapma kavgası yaptı.

Karaca Ve Basmacı'nın Tarafları Birbirine Girdi

The latest Tweets from Melike Basmacı MelikeBasmac: Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.Kazanan CHP olacak. http://t.co/hCERp8hTaF

Melike Basmacı Melikebasmac

Melike Basmacı Kayhan haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Melike Basmacı Kayhan kimdir, hayatı ve biyografisi. Denizli de Bakan Zeybekçi.

Melike Basmacı Kayhan

CHP nin Denizli de yaptığı önseçimde eski Bakan Adnan Keskin in ardından en çok oyu alan Melike Basmacı Kayhan, 20 yıl önce babasının.

CHP Denizli milletvekili Adnan Keskin aday mı?

POLİTİKA

3463 Gün 11 Saat 15 dk. önce yayınlandı

1