Cuma20.09.2024

Melda Onur

Melda Onur haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Melda Onur

CHP nin önseçiminde alt sıralara düşen ve Meclis e girebilmesi için imza kampanyası başlatılan İstanbul Milletvekili Melda Onur, Sokakta.

Melda Onur

18.3K tweets 1620 photos/videos 103K followers. Hey bi baksana. OtizmliyeYerAc OtizmliyiEngelleme yalnızca bu ay değil her ay.

Melda Onur Meldaonur

Melda Onur, 20 Temmuz 1964 te Eskişehir de doğdu. Babasının adı Necmettin, annesinin adı Mediha dır. Gazeteci, İletişimci; Marmara Üniversitesi İktisadi İdari.

Melda Onur

melda onur eskişehir de doğdu. subay babası nedeniyle türkiye yi dolaşarak büyüdü. marmara üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi uluslararası ilişkiler.

Melda Onur

Yaşayanlar ise ya bayan ya hanım. Böyle bir aynm var. Gerçekten de o öldürülen, vahşice katledilenler için hep bir Ama… var. CHP milletvekili Melda Onur.

Meldaonur

Melda Onur haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Melda Onur kimdir, hayatı ve biyografisi. CHP li Onur Açıklaması.

Melda Onur Haberleri

1964 Eskişehir doğumludur. Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur. Çeşitli Medya kuruluşlarında görevler alan Onur un farklı sivil toplum .

Melda Onur

CHP Milletvekili Melda Onur, İstanbul 2. bölgeden milletvekili olabilmek için partisine adaylık başvurusunu İstanbul da düzenlediği basın.

Melda Onur İstanbul'dan Milletvekili Aday Adayı Oldu

Melda Onur. Türkiye Büyük Millet Meclisi middot; 24. dönem milletvekili. Görev süresi 28 Haziran 2011 – günümüz. Kişi bilgileri. Doğum, 20 Temmuz 1964.

CHP milletvekili adayları tam liste

POLİTİKA

3453 Gün 9 Saat 38 dk. önce yayınlandı

Çağlayan adliyesi arama eylemi

GENEL

3458 Gün 9 Saat 27 dk. önce yayınlandı

CHP'de liste dışı kalan adaylar

POLİTİKA

3461 Gün 12 Saat 56 dk. önce yayınlandı

1