Pazartesi08.07.2024

Mehmet Perver Aygün

Mehmet Perver Aygün haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şivan Perwer'in Yeğeni Mehmet Perwer Aygün Ak Parti'den Aday

5 Parti binasına babası ve Şivan Perwer in kardeşi Halil Perwer Aygün ile birlikte katılan Mehmet Perwer Aygün, Benim Ak Parti den adaylığım.

Şivan Perver'in Yeğeni Hdp'den Adaylığını Açıkladı

5 Almanya da yaşayan Kürt sanatçı Şivan Perver in yeğeni Mehmet Perver Aygün, HDP den aday adaylığı müracaatında bulunacağını açıkladı.

Yeğen Mehmet Perver'den Sert Açıklama

5 Şivan Perwer in yeğeni Mehmet Perver Aygün kendisi hakkında çıkan AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını yalanlayarak, HDP den milletvekili.

Mehmet Perver Aygün

5 mehmet perver aygün hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada. mehmet perver aygün Haberleri için tıklayınız.

Şivan Perwer'in Yeğeni Mehmet Perwer Aygün Hdp'den Aday Adayı

5 Şivan Perwer in Yeğeni Mehmet Perwer Aygün, Hdp den Aday Adayı Olacağını Açıkladı videosu ve daha binlerce Haber ile ilgili video Mynet.

Mehmet Perver Aygün

Mehmet Perver AYGÜN. Halkların Demokratik Partisi - Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı. Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz.

Perwer'in Yeğeni Hdp'den Aday Olacak

5 Kürt sanatçı Şivan Perwer in yeğeni Mehmet Perver Aygün kendisiyle ilgili yazılı ve görsel medyada çıkan AK Parti milletvekili aday adaylığıyla.

Mehmet Perver Aygün Haberleri

5 Almanya da yaşayan Kürt sanatçı Şivan Perver in yeğeni Mehmet Perver Aygün, HDP den aday adaylığı müracaatında bulunacağını açıkladı.

Şivan Perver'in Yeğeni Ak Parti'den Aday Olacak Mı?

5 Almanya da yaşayan Kürt sanatçı Şivan Perwer in yeğeni Mehmet Perwer Aygün, AK Parti den milletvekili adayı olacağı yönündeki iddiaları.

Abdullah Öcalan'ın yeğeni Dilek Öcalan milletvekili adayı oldu

POLİTİKA

3379 Gün 23 Saat 14 dk. önce yayınlandı

1