Pazar30.06.2024

Mehmet Fadıl Akgündüz

Mehmet Fadıl Akgündüz haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mehmet Fadıl Akgündüz

Memet Fadıl Akgündüz d. 22 Ocak 1956, Siirt, Türk iş adamı. Şirketinin adı sebebiyle Jet Fadıl diye de bilinir. Önceleri 1998 yılında kurulan JetPA adında,.

Fadıl Akgündüz

fadıl akgündüz middot; araştır. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 nam-ı diğer jet fadıl. almanci paralariyla her boyadan boyanan ekstravagant projelerin insani. 1091252 07.03.2002.

Fadıl Akgündüz

Şirketinin adı sebebiyle Jet Fadıl diye de bilinir. Mehmet Fadıl Akgündüz, 22 Ocak 1956 tarihinde Siirt te doğmuştur. Annesinin adı Zekiye Akgündüz dür. Avniye.

Fadıl Akgündüz Biyografi.info.

fadil-akgunduz araması sonuçları bir tık ötenizde! Hemen tıklayın ve ve fadil- akgunduz na ulaşın! ile kendisine ödenecek. Mehmet Y. YILMAZ.

Fadil

Fadıl Akgündüz haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Fadıl Akgündüz kimdir, hayatı ve biyografisi. Jet Fadıl a Hapis Şoku.

Fadıl Akgündüz Haberleri

Jet Fadıl hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, Jet Fadıl haberleri, Fadıl Akgündüz 22.01.1956 tarihinde doğmuş olup İşadamı olarak görev yapmaktadır.

Jet Fadıl Haberleri Ve Jet Fadıl Gelişmeleri

14:55 Fadıl Akgündüz: Cübbeli ile Birlikteliğimize Son Verdik Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Caprice Gold Grubu Kurucusu Mehmet Fadıl Akgündüz,.

Son Dakika Fadıl Akgündüz Haberleri

fadıl akgündüz, jet pa holding in sahibi eski milletvekili. ben meclistekileri satın alrım gibisinden konuşmuş, yetmediği gibi milletten topladığı paraları da iç etmiş .

Fadıl Akgündüz

Ancak bu durumu kendi çıkarları için kullanan Sn.Mehmet Fadıl Akgündüz Holdingteki hissemi hileli bir şekilde ele geçirdi. Buna karşı Avukatım Dönüş AYDIN.

Bağımsız milletvekili adayları

POLİTİKA

3371 Gün 7 Saat 38 dk. önce yayınlandı

1