Cumartesi21.09.2024

Maşallah Yiğitalp

Maşallah Yiğitalp haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Maşallah Yiğitalp

ADANAAA - Osmaniye deki kazada hayatını kaybeden gelin Maşallah Yiğitalp in Adana daki komşularının evinde yas var. Yiğitalp in.

7 Kişinin Öldüğü Kaza

3 HABERLER - ADANAAA - Osmaniye deki kazada hayatını kaybeden gelin Maşallah Yiğitalp in Adana daki komşularının evinde yas var.

7 Kişinin Öldüğü Kaza – Gelin Maşallah Yiğitalp'in Mahallesinde

3 7 Kişinin Öldüğü Kaza – Gelin Maşallah Yiğitalp in Mahallesinde Yas Var başlıklı videoyu izlemek için tıklayın, 7 Kişinin Öldüğü Kaza – Gelin.

Düğün Dönüşü Katliam Gibi Kaza 7 Ölü 10 Yaralı

3 Osmaniye Gaziantep Otoyolunda meydana gelen ve 7 kişinin öldüğü 10 kişinin de yaralandığı kazada gelin Maşallah Yiğitalp de hayatını.

Osmaniye'de Katliam Gibi Kaza!

15 Faciaya dönüşen kazada damat 27 yaşındaki Sedat Yavuz ve gelin 20 yaşındaki Maşallah Yiğitalp in de aralarında bulunduğu 8 kişi yaşamını.

7 Kişinin Öldüğü Kaza

3 ADANAAA - Osmaniye deki kazada hayatını kaybeden gelin Maşallah Yiğitalp in Adana daki komşularının evinde yas var. Yiğitalp in.

7 Kişinin Öldüğü Kaza

3 ADANAAA - Osmaniye deki kazada yaşamını kaybeden gelin Maşallah Yiğitalp in Adana daki komşularının evinde yas var. Yiğitalp in.

Cihan

3 Osmaniye de meydana gelen ve 7 kişinin öldüğü 10 kişinin de yaralandığı kazada hayatını kaybeden gelin Maşallah Yiğitalp ortada ve ağır.

Kına Dönüşü Katliam Gibi Kaza 8 Ölü

2 Faciaya dönüşen kazada damat 27 yaşındaki Sedat Yavuz ve gelin 20 yaşındaki Maşallah Yiğitalp in de aralarında bulunduğu 8 kişi yaşamını.

Feci Kazada Gelin Ve Damat Da Hayatını Kaybetti

57 dak. önce Alınan bilgiye göre, Adana da oturan gelin Maşallah Yiğitalp ile Mardin de yaşayan damat Sedat Yavuz için dün akşam Adana da kına töreni.

Düğün dönüşü minibüs kazasında ölenler gece defnedildi

ASAYİŞ

3453 Gün 16 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1