Cuma05.07.2024

Levent-Yenikapı metro seferleri

Levent-Yenikapı metro seferleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Levent

İstanbul da 1 Mayıs Cuma günü Levent-Yenikapı metro seferleri ile Kabataş- Taksim arasındaki füniküler seferleri yapılmayacak. İHA, 29 Nisan.

M2 Yenikapı – Hacıosman

M2 Yenikapı- Hacıosman Metro Hattı. Yapımına İlk deneme seferleri başlatılması :25.03.1999; Taksim - Levent arası hizmete açılması: 16.09.2000; Levent - 4.

1 Mayıs'ta Metro Seferleri Yapılacak Mı?

4 1 Mayıs ta Levent - Yenikapı ve Kabataş - Taksim seferlerinin yapılamayacağı bildirildi.

M2

M2 - YENİKAPI - HACIOSMAN Metro Hareket Saatleri İstanbul, M2 - YENİKAPI Şişhane - Taksim - Osmanbey - Şişli / Mecidiyeköy - Gayrettepe - Levent - 4.

M2 İstanbul Metrosu

Levent, Sanayi Mahallesi, Seyrantepe, İTÜ-Ayazağa, Atatürk Oto Sanayi, Darüşşafaka, M2 Yenikapı - Hacıosman metro hattı, İstanbul da yer alan yeraltı demiryolu Yolculu ilk sefer 16 Eylül 2000 tarihinde yapılmış; bu tarihten 2009 yılının.

1 Mayıs'ta Bu Metro Seferleri İptal! Haberi

18 dak. önce İstanbul da 1 mayıs cuma günü levent-yenikapı metro seferleri ile kabataş-taksim arasındaki füniküler seferleri yapılmayacak.

Taksim

İSTANBUL METROSU 4 LEVENT-AYAZAĞA HACI OSMAN HATTI Yenikapı İstasyonu; Taksim-Yenikapı Metro Hattı, Marmaray ve Aksaray-Havaalanı,.

Dakikalarla Yolculuk

Metro ile Üsküdar - Yenikapı. 9 dk. Metro ile Göztepe - Levent. 41 dk. Metro ile Yenisahra - Metro ile Yenikapı - Sarıyer Hacıosman. 33 dk. Metro ile Kartal.

1 Mayıs'ta Metro Seferleri Yapılacak Mı?

2 1 Mayıs cuma günü Taksim e giden metro ve finiküler seferleri iptal edildi. Belediyesi 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı nda, Levent-Yenikapı,.

'hazırlığı'na İbb De Katıldı İkinci Bir Bildirime Kadar Taksim'e Metro İptal

3 Açıklamada, ikinci bir bildirime kadar Levent- Yenikapı metro ve Kabataş- Taksim füniküler seferlerinin iptal edildiği, Levent- Hacıosman.

1 Mayıs'ta metro çalışıyor mu?

GENEL

3354 Gün 14 Saat 32 dk. önce yayınlandı

1