Cuma27.09.2024

LED teknolojisi

LED teknolojisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Led

LED Light Emitting Diode, Işık Yayan Diyot, yarı-iletken, diyot temelli, ışık yayan bir 2008 yılında yapılan ışıklandırmada da LED teknolojisi kullanılmıştır.

Led Teknolojisi

Eskiden radyoyu açtığımızda yanan kırmızı ışık olarak hayatımıza giren LED teknolojisi, arandan geçen 50 yılın ardından, artık dünyamızı aydınlatıyor. Bu küçük.

Led Nedir?

Led. Led Teknolojisi. Led nedir, nasıl çalışır? Ledlerin faydaları. Ledlerin kullanım alanları. Led Aydınlatma.

Led Teknolojisi

Sunulan bilgiler ışığında, yeni nesil LED teknolojisi ile üretilen aydınlatma LED in en önemli kısmını yarı iletken malzemeden oluşan ve ışık yayan LED çipi.

Aydınlatma Sektöründe Yeni Nesil Power Led Teknolojileri

LED li aydınlatmanın temelleri. LED teknolojisi hakkında bilmeniz gereken her şeyi keşfedin. LED lambaların bileşenlerinin nasıl bir araya getirildiğini öğrenin.

Led'ler Nedir?

Nobel Fizik Ödülü bu yıl Japon bilim dünyasının oldu! İsamu Akasaki, Hiroshi Amano ve Shuji Nakamura, LED teknolojini ödüle dönüştürdü!

Led Teknolojisi Nobel Ödülü Kazandı!

Nick Holonyak bundan 50 yıl önce General Electric yöneticileri için LED teknolojisini sunduğunda akkor lambaların yerine geçeceğine emindi.

Led Teknolojisi 50 Yaşında

Işığı kullanma biçimimizde devrim yaratan LED teknolojisi, sunduğu birçok avantaj sayesinde her geçen gün hayatımızda daha fazla yer ediniyor.

21'inci Yüzyılın Aydınlatması Led

Ev- ofis aydınlatmaları ve elektronik eşyaların çalışması için esas olan enerji verimli mavi ışık yayan diyotların LED keşfi fizik alanında üç bilim.

Enerji tasarrufu için ne yapmalıyız?

EKONOMİ

3472 Gün 12 Saat 42 dk. önce yayınlandı

1