Cuma20.09.2024

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İle İlgili Mevzuat

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İle İlgili Mevzuat. Bu mevzuat sayfaları Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından derlenmekte ve.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Disiplin Amirleri Yönetmeliği

Bu mevzuat sayfaları Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Bakanlık Makamının 09.12.1996 tarih ve 2324 sayılı Onayı İle Yürürlüğe Girmiştir Madde 2- Bu Yönetmelik, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra .

Devlet Tiyatroları Görev Ve Çalışma Yönergesi

Bakanlık Makamının 15/11/2002 tarihli Onayı İle Yürürlüğe Girmiştir Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünün görev ve.

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları

Sabancı Vakfı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları işbirliğiyle bu yıl 17 . si düzenlenen Devlet Tiyatroları Sabancı Uluslararası Adana.

Devlet Tiyatroları

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü kültürün, ülkemiz sosyo-ekonomik Genel Müdürlüğümüz Kültür ve Turizm Bakanlığı na bağlı özel bütçeli bir kuruluştur.

Devlet Tiyatrosu Kuruluşu Hakkında Kanun 1

Devlet Tiyatrolarında oynanacak eserler edebi kurul tarafından seçilir. c Kanunda geçen Milli Eğitim Bakanı ifadeleri, Kültür ve Turizm Bakanı;Milli Eğitim .

Devlet Tiyatroları 27 Mart'ta Perdelerini Ücretsiz Açacak...

Ana Sayfa Site Ağacı Arama RSS Kültür Turizm Bakanlığı Twitter Kültür Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Gününde 12 bölgedeki 23 .

Birimlerimizin Web Siteleri

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Basın Odası

Sabancı tiyatro festivali programı ne zaman başlıyor?

KÜLTÜR-SANAT

3474 Gün 20 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1