Pazartesi23.09.2024

KPSS operasyonu

KPSS operasyonu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kpss Operasyonu

Kamu Personel Seçme Sınavı nda KPSS usulsüzlük iddialarına ilişkin, Ankara merkez olmak üzere 14 ili kapsayan operasyon başlatıldı.

Kpss Operasyonu 61 Kişi Gözaltında

9 2010 yılında KPSS de sorularının çalınıp paralel yapı yandaşlarına servis edildiği iddiasıyla yürütülen soruşturmada 82 kişiye gözaltı kararı çıktı.

Kpss Operasyonu 82 Kişi Gözaltında

9 2010 yılında KPSS de sorularının çalınıp paralel yapı yandaşlarına servis edildiği iddiasıyla yürütülen soruşturmada 82 kişi gözaltına alındı.

Kpss Operasyonu İçin Düğmeye Basıldı

6 KPSS operasyonu için düğmeye basıldı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

19 İlde Kpss Operasyonu

38 dak. önce 2010 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS ile ilgili usülsüzlük iddialarıyla ilişkin bu sabah eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Kpss Operasyonu Gözaltılar Var

8 Ankara ve İstanbuli mi aramıştınız? KPSS operasyonu: Gözaltılar var haberi için hemen tıklayın!

Ankara'da Kpss Operasyonu

3 Ankara Emniyet Müdürlüğü nün Organize ve Mali Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri 2010 yılındaki KPSS de usulsüzlük yapıldığı.

Kpss Operasyonu Hakkında Başsavcılık'tan Açıklama '1435

27 dak. önce Kamu Personel Seçme Sınavı nda KPSS usulsüzlük iddialarına ilişkin, Ankara merkez olmak üzere 14 ili kapsayan operasyon başlatıldı.

14 İlde Kpss Operasyonu 61 Gözaltı

9 Kamu Personel Seçme Sınavı nda KPSS usulsüzlük iddialarına ilişkin, Ankara merkez olmak üzere 14 ili kapsayan operasyon başlatıldı.

Haber Twitter'da Kpss Operasyonu Dalgası! Haberi

9 Hanefi Avcı nın avukatı Fidel Okan dan KPSS iddiası. Twitter daki hesabından açıklama yapan Okan, KPSS operasyonu yapılacağını yazdı.

CHP'den KPSS operasyonu açıklaması

POLİTİKA

3471 Gün 23 Saat 46 dk. önce yayınlandı

1