Çarşamba03.07.2024

kızkumu plajı

kızkumu plajı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kızkumu Plajı

Orhaniye, Marmaris ziyaretinizde mutlaka görülmesi gereken yerler arasındadır. Orhaniye, Marmaris in 30 kilometre güneybatısında ve Turgut tan 2,5 kilometre.

Orhaniye Kızkumu Plajı Marmaris

Kızkumu yol tarifi farklı lokasyonlardan Kızkumu bölgesine nasıl gidilir güzergah önerileri ve mesafe kilometre bilgileri bulabilirsiniz.

Kızkumu Yol Tarifi

2.362 mekanına 205 ziyaretçiden 8.813 fotoğraf ve Kız Kumu Plajı tavsiyeye bak. Görülmesi gereken ender yerlerden biri

Kız Kumu Plajı

Muğla nın Marmaris ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Kızkumu plajı Haziran ayında yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Kızkumu Plajı nı.

Kızkumu Plajı

KIZ KUMU PLAJI - MARMARİS. Eski zamanlarda civarın kralının kızı ile bir balıkçı birbirlerine asık olmus. Ancak, kral kızı balıkçıya varamaz. Hal böyle olunca.

Kız Kumu Plajı

Marmaris Kızkumu Plajı nı her yıl ziyaret eden binlerce kişi, deniz üzerinde yürüyerek efsaneye göre 3 bin yıl önce öldürüldüğüne inanılan.

Denizin Üstünde Yürümek İster Misiniz?

MUĞLA nın Marmaris İlçesi nde, dünyaca ünlü Kızkumu Plajı nın önündeki kaçak olduğu belirlenen bir restoranın yıkımı, Muğla 2 nci İdare.

Kızkumu Plajı'nda Son Anda Gelen Mahkeme Kararı Yıkımı Durdurdu

Kız Kumu Beach ya nasıl gideceğinizi bilmiyorsanız, bu sayfa size yardımcı Kız Kumu Beach, Marmaris yer, iletişim ve harita bilgileri ile Kız Kumu Beach.

Kız Kumu Beach Nerede?

Kızkumu yakınında ve çevresinde bulunan oteller ve otel fiyatlarının sunulduğu tanıtım Hisarönü / Marmaris / Muğla Erine Beach Club Marmaris e 15 kilometre .

Muğla Marmaris'te bulunan Kızkumu plajı doldu taştı

GENEL

3307 Gün 10 Saat 46 dk. önce yayınlandı

1