Cumartesi21.09.2024

Kazdağları ormanları

Kazdağları ormanları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kazdağları Ormanları

Kaz Dağı çevresi büyük ölçüde ormanlar ile kaplıdır ve yakınında yerleşim oldukça seyrektir. Üst yokuşlardaki ormanlar başlıca Kazdağı göknarı Abies.

Kaz Dağı

Kazdağları nın yemyeşil orman örtüsüyle çevreli, havasındaki yüksek oksijen oranıyla 4 mevsim hizmet veren İliada Hotel, sakin, huzurlu, dingin ortamıyla,.

İliada Hotel / Kazdağı

Kazdağı oteli, kazdağı ormanları içinde bulunan tek otel olan İliada Hotel Kazdağı turizm bakanlığı tarafından özel belge ile sınıflandırılmıştır. İliada Hotel denize.

Kazdağı Oteli

Sırtımızı yasladığımız Kaz dağları, 15.000 hektar orman alanı ve 5.000 hektar zeytinlik, 30 km uzunluğundaki sahil, 245 milyon yıllık metamorfik kayaçlar,.

Kazdağı Turizm – Kazdağları Tabiat Parkı Oteli – Zayıflama Kampı

Kazdağları beldesinin en güzel otellerinde en iyi fiyat garantisi ve indirimler. İDA Taş Konak, enfes çam kokulu ormanın tam kalbine kurulmuş. Nasıl Bir Yer?

Kazdağları Otelleri Ve Fırsatları Kazdağları Butik Otelleri

Kullanım Koşulları. Bu fırsat Erken Rezervasyon fırsatıdır. Şimdi al 5 yıl içinde kullan. Fırsat kuponunuzun kullanım süresi 5 beş yıldır. Fırsatınızı 1 Haziran 2015.

Çam Ormanları Arasında Kurulu Kazdağları Çiftliği'nde

Kazdağları nda geçen yıl çıkan yangında zarar gören Kalabak ile Tepeoba köyleri arasındaki alanlarda uygulanacak.

Kazdağları Ormanları Yangından 'emniyet Şeridi' İle Korunacak

Kazdağları nda geçen yıl çıkan yangında zarar gören Kalabak ile Tepeoba köyleri arasındaki alanlarda uygulanacak Yanan Alanların.

Kazdağları Ormanları Yangından 'emniyet Şeridi' İle Korunacak

Yüksek kesimlerini ormanlık alanların kapladığı Kazdağları nda nemli orman bitkileri ve kayın ağaçları, zeytinlikler ile kızıl ve karaçamlar bolca bulunur. Sadece.

1