Perşembe19.09.2024

Kafa Hareketleriyle Kontrol

Kafa Hareketleriyle Kontrol haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

2. Kafa Hareketleriyle Kontrol

Kafa Hareketleriyle KontroliPhone unuzu basit kafa hareketleriyle kontrol sol veya sağ kafa hareketinizde iPhone unuzun gerçekleştirmesini istediğiniz eylemi .

İos 7'li Cihazlar Kafa Hareketleriyle Kontrol Edilebilecek

Mazhar Taylan tarafından 27 Haziran 2013, Perşembe 17:10 tarihinde yazıldı Donanımhaber TR. iOS 7 li cihazlar kafa hareketleriyle kontrol.

Apple Cihazları Artık Kafa Hareketleriyle Kontrol Edilecek

Apple ın mobil işletim sistemi iOS un en yeni sürümü iOS 7 nin erişebilirlik seçenekleri arasında kafa hareketleriyle kontrolü de bulunuyor.

İos 7'nin Erişilebilirlik Seçenekleri Arasında Kafa Hareketleriyle

Apple ın önümüzdeki sonbaharda beklenen mobil işletim sistemim iOS 7, iOS cihazlarını kafa hareketleriyle kontrol etme imkanı da sunacak.

İos 7'li Cihazlar Kafa Hareketleriyle Kontrol Edilebilecek

Fiziksel engeli olan kullanıcıların iPhone, iPad ve iPod Touch ı daha rahat bir şekilde kullanabilmesi için iOS un Erişilebilirlik seçeneklerini.

İos 7'yi Kafa Hareketleriyle Yönetebileceğiz

Böylece kafa hareketleriyle i cihazları yönetebileceğiz. Önce üst bar eklendi, sonra kontrol merkezi ve en sonunda da Samsung la beraber.

Apple İos 7'ye Baş Hareketleriyle Kontrol Özelliği Ekledi

Apple, bu sonbaharda final sürümünü yayınlayacağı iOS 7 de baş hareketleriyle kontrol özelliğine de yer verecek. Detaylar için tıklayın!

Apple Cihazları Artık Kafa Hareketleriyle Kontrol Edilecek

APPLE CİHAZLARI ARTIK KAFA HAREKETLERİYLE KONTROL EDİLECEK - Apple ın mobil işletim sistemi iOS un en yeni sürümü iOS 7 nin.

İşte İphone'un Hiç Bilmediğiniz 5 Özelliği

iPhone unuzu basit kafa hareketleriyle kontrol edebilme özelliğinin sağ kafa hareketinizde iPhone unuzun gerçekleştirmesini istediğiniz eylemi seçebilirsiniz.

Samsung'un ''göz''üne ''kafa'' Cevabı Samsung'un S4 Modeli İle

Samsung un S4 modeli ile sunduğu gözle takip sisteminin ardından Apple dan kafa hamlesi geldi. THE LİRA- Apple artık kafa hareketleriyle telefonun kontrol.

İos 7 Şirinlikleri

iOS 7 de hani artık uygulamalarımızı para saçma hareketiyle sağ ve sola doğru kafa hareketleriyle iPhone u kontrol etmek mümkün.

İos 7'li Cihazlarda Kafa Hareketleriyle Kontrol Olacak

Teknoloji devi Apple, bu ayın başlarında mobil işletiminin yeni versiyonu iOS 7 yi duyurdu. Köklü değişikliklere sahne olan iOS 7 nin beta.

İşte İphone'un Hiç Bilmediğiniz 5 Özelliği

2 iPhone unuzu basit kafa hareketleriyle kontrol edebilme özelliğinin veya sağ kafa hareketinizde iPhone unuzun gerçekleştirmesini istediğiniz.

Amasya Üniversitesi

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler MYO UZEM Önlisans Mekatronik Programı öğrencileri kafa ve ayak hareketleriyle kontrol edilebilen yapay kol üretti.

Duysal Motor Yollar Beyin Sapı Ve Orta Beyin

III ve IV. kafa çiftleri Pupillaların daralması ve göz hareketlerinin İşitsel ve görsel refleks kontrolü. III- Motor fonksiyonu Postüral: Dengenin korunması

Müzik Türlerine Göre Kafa Hareketleri

rap dinleyicilerinde ise durum el hareketiyle süslenip, el hareketiyle doğru orantılı olarak kafa serbest bi şekilde öne arkaya yavaşça sallanır. 24961057.

Beyid » Diğer Engelli Ürünleri

Raw Material: Etiket şeklindedirler ve vücudun alın gibi her hangi bir yerine yapıştırmak suretiyle Smart-Nav 3 AT cihazını kafa hareketleri ile kontrol etmeyi.

Mafya Babalarının Kafa Hareketleri

filmelerde sıkça rastlanan mafya babası karakterinin, fazla konuşmama jargonunu elinden bırakmayarak, çeişitli kafa hareketleriye adamlarına emir vermesidir.

Başlığı Görüntüle

NPointer , bilgisayarı hareketler ile kontrol etmeye yarayan bir yazılımdır , Webcam yardımı ile kafa ve el hareketlerini kaydedip bunları fare.

Vali Çomaktekin'den Yapay Kol Ekibine Kutlama

5 Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, kafa ve ayak hareketleriyle kontrol edilebilen yapay kol üreten Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler.

iPhone'un bilinmeyen özellikleri

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3472 Gün 5 Saat 26 dk. önce yayınlandı

1