Cumartesi05.10.2024

İstanbul Barosu Başkanı

İstanbul Barosu Başkanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İstanbul Barosu Başkanı

İstanbul Barosu Başkanlığı İstanbul Adalet Sarayı nda gerçekleşen rehine Bilinmesini isteriz ki, gerek İstanbul Barosu başkanı gerekse.

Başkan Ve Yönetim Kurulu

Yayımlanmış çok sayıda makale ve yazısı bulunmaktadır.2004-2006 döneminde İstanbul Barosu İnsan Hakları Merkezi Başkanı olarak görev yaptı. 2008-2010.

İstanbul Barosu

İstanbul Barosu Kadın Hakları Merkezi ve İstanbul Kadın Kuruluşları Birliği Devamı » Ankara 7.Ticaret Mahkemesi Başkanı İlhan Kara tarafından hazırlanan.

Baro

Tarihçe middot; Başkan ve Yönetim Kurulu middot; Baro middot; Başkanlarımız middot; Yönetim Kurullarımız middot; Disiplin Kurulu middot; Denetleme Kurulu middot; TBB Delegeleri middot; Bölge Temsilcileri.

İstanbul Barosu Başkanı

32 dak. önce İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal rehin alındıktan sonra şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz için başsağlığı mesajı yayınladı. Taziye.

İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal'dan Başsağlığı Mesajı

İstanbul Barosu nun II. Genel Kurulu 1880 yılında, Galata Yıldız Hanındaki merkezinde toplanmıştır. Başkanlığa, kapütülasyonların etkisiyle, II. Abdülhamit in .

İstanbul Barosu

İstanbul Barosu Başkanları kategorisindeki sayfalar. Bu kategoride toplam 11 sayfa bulunmaktadır ve şu anda bunların 11 tanesi görülmektedir.

Kategoriistanbul Barosu Başkanları

Ümit Kocasakal, d.1966, Köln hukukçu, İstanbul barosu başkanı, avukat. 1966 da Almanya nın Köln şehrinde doğdu. 1986 da Galatasaray Lisesi ni ve 1990.

Cumhurbaşkanı güvenlik önemlerini eleştiren avukatları eleştirdi

POLİTİKA

3468 Gün 6 Saat 36 dk. önce yayınlandı

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden teröristler avukat mı?

GENEL

3475 Gün 8 Saat 14 dk. önce yayınlandı

Selami Altınok'tan Çağlayan adliyesi rehine operasyonu açıklaması

GENEL

3475 Gün 22 Saat 18 dk. önce yayınlandı

1