Perşembe10.10.2024

İstanbul Abdi İpekçi Salonu

İstanbul Abdi İpekçi Salonu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İstanbul Abdi İpekçi Salonu Nasıl Gidilir?

Zeytinburnu da bulunan ve kapasite itibariyle Türkiye nin en büyük 3. salonu

Abdi İpekçi Spor Salonu

AKP İstanbul İl Başkanlığı Hürriyet e yaptığı açıklamada, etkinliğin 21 Mart ta İstanbul Abdi İpekçi spor salonunda saat 13.00 de başlayacağını.

Abdi İpekçi Arena İstanbul Biletleri.

Abdi İpekçi Arena eski adıyla Abdi İpekçi Spor Salonu, İstanbul, 10. Yıl Cad. Zeytinburnu nda bulunan spor salonudur. Kapasite itibariyle Sinan Erdem Spor.

İstanbul Abdi İpekçi Salonu

Adres: Kazlıçeşme Mh., 34020 Zeytinburnu/İstanbul. Telefon: 0 212 679 7420. Abdi İpekçi Spor Salonu nun bugüne dek ev sahipliği yaptığı önemli.

Abdi İpekçi Arena

Zeytinburnu ilçesindeki ABDİ İPEKÇİ SPOR SALONU detayları, iletişim bilgileri, spor haritası ulaşım bilgisini, tesis özellikleri bu sayfada bulabilirsiniz.

Abdi İpekçi Spor Salonu

1989 yılında tamamlanarak, Türk sporunun hizmetine sunulan Abdi İpekçi Spor Salonu, kapasite itibariyle Sinan Erdem Spor Salonu ve Ülker Sports Arena dan sonra Türkiye nin en büyük üçüncü Yıl Caddesi 34020 Zeytinburnu İstanbul.

Abdi İpekçi Spor Salonu

Abdi İpekçi Spor Salonu haritası, Kazlıçeşme Mh. Zeytinburnu ilçesi ve Istanbul ilinde yer alır, Abdi İpekçi Spor Salonu nerede olduğu ve yakın yerlere olan.

Abdi İpekçi Spor Salonu

Abdi İpekçi Arena haritası, Abdi İpekçi Spor Salonu Zeytinburnu ilçesi ve Istanbul ilinde yer alır, Abdi İpekçi Arena nerede olduğu ve yakın yerlere olan mesafeler.

Abdi İpekçi Spor Salonu Haritası Kazlıçeşme Mh. Zeytinburnu Istanbul

13.895 mekanına 329 ziyaretçiden 70.126 fotoğraf ve Abdi İpekçi Arena tavsiyeye bak. en çok gittiğim basketbol salonu basketbol bi başka izlenir ipekçide.

Abdi İpekçi Arena Haritası Abdi İpekçi Spor Salonu Zeytinburnu

17:00, 1EA1710, İSTANBUL, Abdi İpekçi Spor Salonu, LİGTV3, GALATASARAY LIV HOSPITAL, 94, -, 85, MURATBEY UŞAK SPORTİF, 0.

Abdi İpekçi Arena

Abdi İpekçi Spor Salonu nasıl gidilir? Yol Tarifi nde Abdi İpekçi Spor Salonu adresini ve telefon numarasını bulabilirsiniz. Abdi İpekçi Spor Salonu: İstanbul.

Maçlar

ABDİ İPEKÇİ SPOR SALONU Istanbul Sanal tur Ana Sayfa.

Abdi İpekçi Spor Salonu Zeytinburnu Nasıl Gidilir

Sinan Erdem olmadı, son karar Abdi İpekçi

AK Parti bahar şöleni konserine katılan şarkıcılar

POLİTİKA

3492 Gün 8 Saat 21 dk. önce yayınlandı

1