Perşembe16.05.2024

İranlı ses sanatçıları

İranlı ses sanatçıları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İran

İranlı halk müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarı. Etkileyici sesi ve kendine has tarzıyla yorumladığı geleneksel Fars halk şarkılarıyla dikkat çYazının devamı.

İbrahim Tatlıses'in İranlı Ses İkizi

İbrahim Tatlıses e benzerliği ile dikkat çeken İranlı şarkıcı Seccad Mehmedi, Kısa zamanda ismi İstanbul a ulaşan sanatçı bir anda kendini.

İran Müziği

klasik iran müziği icra etmese de önemi açısından bkz: farid farjad türkiye de vuku bulan konser organizasyonlarıyla iran ın içinde de hala canlı olan müziktir.

İranlı Ses Sanatçısı Ahu İrani İle Söyleşi İran'da Kadın Olmak

Kadınların İran da tek başına seyahat etmeleri veya konser, sinema, Bunun için bir çok kadın ses sanatçısı İran da işsiz ya da İran dan ayrılıp.

Googoosh... Sürgündeki İranlı Sanatçı İzleyenleri

Halen şarkıcılık yapan sanaçtı, bugün İran müziğinin yaşayan en iyi kadın sesi olarak biliniyor. Dünyanın dört bir yanında İranlı hayranları, onu.

İranlı Ses Sanatçıları

1928-1993 yılları arasında yaşamış olan sanatçı Abbas Mehrpouya 70li yılların İran ında önemli bir pop müzik sanatçısıymış. Geçenlerde zap.

Abbas Mehrpouya

16 dak. önce Iğdır da kutlanan Nevruz Bayramı kapsamında Azerbaycan, Gürcistan ve İranlı ses sanatçıları ve halk dansları grupları sahne aldı. Gün boyu.

Dört Ülkeden Ortak Nevruz Kutlaması Iğdır 129430

Shahram Nazeri Şehram Nazırî; Kürt sanatçı, İran geleneksel sufi. Büyülü sesi ve sevilen şarkılarıyla Azam Ali şarkılarıyla cafrande.org ta.

Shahram Nazeri Şehram Nazırî; Kürt Sanatçı İran Geleneksel Sufi

11 dak. önce Iğdır da kutlanan Nevruz Bayramı kapsamında Azerbaycan, Gürcistan ve İranlı ses sanatçıları ve halk dansları grupları sahne aldı. Gün boyu.

Dört Ülkeden Ortak Nevruz Kutlaması

İslam kültürüyle de beslenerek gelişip güzelleşen İran müziğine yüzlerce ses ve saz sanatçısı icra ettikleri müzikle, birçok İranlı bilgin de müzik konusunda.

Müzik Kültür

7 eserden oluşan Kuwat adlı bu albüm hem ses ve enstrümanların ahengi tanınmış müzisyeni olan Nazeri, dünyada en çok tanınan İranlı sanatçılardan biri.

Iran Kürt Müziği

Yeni bir ses sistemi oluşturarak, Azerbaycan makamlarına Neva makamını ilk defa Murtezaoğlu, İran da Azerbaycan Sanatçılar Sendikası nın kuruculuğunu ve.

Cavit Murtezaoğlu

Orkestradaki tüm sanatçılar İran İslam Devrimi nden kaçanlardı. Angeles a yerleşen ya da Arap ve Türk ses sanatçıların kasetleriydi bunlar.

İran İslam Devrimi Kendi Fazıl Say'larına Ne Yaptı

Ayrıca sanatçı kardeşler İran sinemasında Bahman Ghobadi nin yönettiği Gerçeklikten pay almamış olan hiç bir acı, hiç bir ses insanın böyle.

İran'da Başkaldıran Kadın Sesi Mahsa
Iğdır'da Nevruz Kutlamaları

GENEL

3344 Gün 4 Saat 51 dk. önce yayınlandı

1