Cumartesi28.09.2024

İpek Açar

İpek Açar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İpek Açar

Büyük usta Kayahan Mart ayı sonunda hastaneye kaldırılmıştı. Eşi İpek Açar ise yaklaşık 1 hafta önce Kayahan la olan fotoğrafını paylaşıp.

İpek Açar

esi kayahan bir onceki esinden bosanirken, bildigim kadariyla, ciddi maddi yaptirima ugradi. o kayiplara ragmen ipek acar birakmadi hayat arkadasini, el ele .

İpek Açar

Yumuşak doku kanserine yakalanan ve kemoterapi gören Kayahan, 23 Mart ta hastaneye kaldırılmıştı. - Sayfa: 1.

Kayahan Ve İpek Açar'ın Büyük Aşkı

3 İpek Acar Kayahan ın sadece eşi değil 22 yıllık dostu, arkadaşı sevgilisi ve en önemlisi eşiydi. Nihah yapılırken verilen sözler tutuldu ve sağlıkta.

İpek Acar Kimdir Kaç Yaşındadır? Vefalı Oluşu İle Bir Kez Daha Tanındı

dilekfiliiz 20 yıllık büyük aşkı ipek açar kayahanın kayahanda eşinin para pul ilişkisi olmadı onların ilişkisi hiç bir zaman. dünyalar güzeli bir evlat verdi rabbim .

İpek Açar On Instagram 21 Yıl Oldu... Bizimkisibiraşkhikayesi

2 Kayahan kimdir? Türk müziğinin en önemli isimlerinden olan dev sanatçı hakkında herkesi üzecek haberi bugün Suat Suna sosyal medya.

Kayahan'ın Öldü! İpek Acar'dan Ağlatan Mesaj

1 Tedavi süresince başından bir an bile ayrılmayan Kayahan ın 16 yıllık eşi İpek Açar kimdir? Vefası ile herkesin takdirini alan İpek Açar hakkında.

İpek Açar Kimdir? İpek Açar Kaç Yaşında?

3 Kayahan ın eşi İpek Açar, üç sosyal medya hesaplarından usta sanatçıyla fotoğrafını paylaşıp altına şu notu düşmüştü:.

Eşi İpek Açar Son Mesajında Ağlatmıştı

Kayahan Açar d. 29 Mart Bu genç yetenek, 1999 da hayatını birleştireceği İpek Tüter di. 2.evliliği: 1990 yılında Lale Açar ile evlendi, 1996 yılında boşandı.

Kayahan Kanlıca Mezarlığı'nda defnedildi

MAGAZİN

3464 Gün 8 Saat 24 dk. önce yayınlandı

Kayahan'ın ölüm haberini alan dostları Kayahan'ın evine koştu

MAGAZİN

3465 Gün 15 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1