Pazar29.09.2024

İmralı Adası

İmralı Adası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Imrali Adasi

Son 4 günde Türkçe Vikipedi ailesine ~4700 yeni Vikipedist katıldı fakat bunların sadece  u değişiklik yaptı. Vikipedi, ancak herkes cesur olursa başarılı olur.

İmralı Adası

3 İmralı Adası nda 24 saat pratisyen hekim hazır bekletiliyor. Görevlendirilecek hekimlerin öz geçmişleri MİT tarafından özel olarak araştırılıyor.

İmralı Adası

İmralı adası, Marmara Denizi nde ada. Armutlu Yarımadasının batı ucundaki Bozburun a yaklaşık 20 km, Bursa, Karacebey kıyısındaki Susurluk Çayı ağzına 12.

Öcalan'ın İmralı Hayatının Detayları Açıklandı

İmralı adası, Marmara Denizi nde ada. Armutlu Yarımadasının batı ucundaki Bozburun a İmralı Adası uydu görüntüsü. İmralı Adası uydudan görüntüsü.

İmralı Adası Anlamı Ve Hakkında Bilgi

5 kişilik İmralı Heyeti adaya gitti. 5 kişilik İmralı Heyeti saat 10:30 da adaya hareket etti. Heyet Abdullah Öcalan ın Nevruz mesajını alacak.

İmralı Adası Haritası Ve Uydu Görüntüleri

İmralı Adası haberleri, son dakika imralı adası haber ve gelişmeleri burada. Öcalan ın Sekreteryası Bekaa dan Tanıdıkları Çıktı.

İmralı Adası

İmralı adası, Marmara Denizi nde yerleşim birimi bulunmayan, yüzölçümü bakımından Marmara Adası ndan sonra ikinci büyük adadır. İmralı Adası eskiden .

Gizli Gerçekler

Demirtaş tan Öcalan açıklaması imralı adası Haberleri - Demirtaş, Öcalan ın nevruzda görüntülü mesaj vereceğine dair tartışmalarla ilgili Görüntülü mesajın .

Terör Örgütü Pkk'nın Elebaşı Abdullah Öcalan İmralı'da 13 Yılı

İmralı Adası haritası Bursa ili içinde yer almaktadır, coğrafi konum olarak ise; enlem: 40.541 ve boylam: 28.532 koordinatlarındadır. İmralı Adası yakınındaki.

İmrali Adasi Haberleri Ve İmrali Adasi Gelişmeleri

9 5 kişilik heyet, İmralı Adası na gitti. HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Pervin Buldan, HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile DTK.

İmralı Adası Haritası Bursa 40° 32 Dk 28 Sn. Kuzey 28° 31 Dk. 57

Güncel İmralı Adası haberleri mi arıyorsunuz? İmralı Adası ile ilgili en son haberler için hemen Hürriyet i tıklayın!

Cumhuriyet Gazetesi

10 Tarihi mesajların beklendiği Nevruz dan önce 5 kişilik İmralı Heyeti, Abdullah Öcalan la görüşmek üzere İmralı Adası na hareket etti. Heyette.

İmralı Adası Haberleri İmralı Adası Hakkında Son Haberler

HDP Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, Abdullah Öcalan ile görüşmek için İmralı Adası na giderken, kosterde heyete ilk kez katılan Ceylan Bağrıyanık ile birlikte.

İmralı Heyeti Öcalan'la Görüşmek Üzere İmralı Adası'na Gitti

Sondakika İmralı Adası Haberleri İçin Tıkla. Abdullah Öcalan ın, sekreteryası olarak görev yapmak üzere İmralı ya sevk edilen 5 PKK lı mahkumdan 4 ünün,.

İmralı Adası Haberleri

imrali adasi konulu haberler ve imrali adasi fotoğrafları ile gündemdeki imrali adasi haberleri.

Son Dakika İmralı Adası Haberleri

İmralı Adası hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada. İmralı Adası Haberleri için tıklayınız.

İmrali Adasi Son Dakika Haberleri Ve İmrali Adasi Güncel Haberler

10 HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Pervin Buldan, HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile DTK Eşbaşkanı Hatip Dicle ve Ceylan.

İmralı Adası

apo için kapatılmadan evvel üzerinde yarı açık ceza evi ve adalet tatil kampı olan ada. adalet kampında hakim ve savcılar aileleriyle birlikte onbeşer günlük.

5 Kişilik Heyet İmralı Adası'na Gitti

2 Bölücübaşı Abdullah Öcalan ın 1999 yılından beri hükümlü bulunduğu İmralı Adası uçaktan görüntülendi. Marmara nın 4.büyük adası olan.

İmralı

imrali adasi haberleri, güncel imrali adasi haber ve fotoğrafları ile en yeni imrali adasi gelişmeleri burada.imrali adasi hakkında en son ve en doğru haberler.

İlginç

İmralı Adası ile ilgili Videolar - Video haber. Buldan: Bundan sonra farklı heyetlerle İmralı ya gideceğiz

Bahçeli'den Erdoğan'a 5 önemli soru

MAGAZİN

3406 Gün 16 Saat 48 dk. önce yayınlandı

HDP heyeti İmralı Adasına gitti

POLİTİKA

3481 Gün 17 Saat 4 dk. önce yayınlandı

1