Pazar29.09.2024

Hüsamettin Zenderlioğlu

Hüsamettin Zenderlioğlu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hüsamettin Zenderlioğlu

Hüsamettin Zenderlioğlu, 1 Aralık 1949 da Bitlis in Hürmüz köyünde doğdu. Babasının adı Rizgo, annesinin adı Fatma dır. Eğitimci; Diyarbakır Eğitim Enstitüsü.

Hüsamettin Zenderlioğlu

Halkların Demokratik Partisi HDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, 8 Haziran da eğer bu parti barajı yıkmadıysa ve bu parti iktidara.

Hüsamettin Zenderlioğlu

Hüsamettin Zenderlioğlu haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Hüsamettin Zenderlioğlu kimdir, hayatı ve biyografisi. Hdp Bitlis Milletvekili.

Hüsamettin Zenderlioğlu Haberleri

The latest Tweets from H. Zenderlioğlu hzenderlioglu. 24.Dönem HDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu.

H. Zenderlioğlu Hzenderlioglu

Dünya Ana Dil Günü dolayısıyla Mecliste bir konuşma yapan BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, Kürdçe konuşarak bu günün anlamına uygun.

Zenderlioğlu'nu Alkışlıyoruz!

HDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, Mademki bugün kurşun sıkılmasın diyorsak, demokrasi için oy bir kurşundur dedi.

Son Dakika Hüsamettin Zenderlioğlu Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Erbakan ailesinin bazı bireylerine milletvekili adaylığı teklifi götürüldüğü iddialarıyla ilgili, Parti yönetim kurullarında.

Bdp Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu Öğretmen Atamaları

Hüsamettin Zenderlioğlu; 1949 Yılında Bitlis merkez ilçesine baglı Hormuz Ağaç Köprü Köyünde dogdu ilkokul Hürmüz İlkögretim Okulunda Ortaokul ise.

Hüsamettin Zenderlioğlu

BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu nun Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM de 2014 Merkezi Yönetim Bütçe Kanu

Hüsamettin Zenderlioğlu Bütçe Kanununda Konuştu

Hüsamettin Zenderlioğlu. 1531 likes · 9 talking about this. TBMM 24.Dönem HDP Bitlis Milletvekili, DTK daimi üyesi, Milli Savunma Komisyonu Üyesi 10 /.

Hüsamettin Zenderlioğlu

Hüsamettin Zenderlioğlu. 1.346 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor. TBMM 24.Dönem HDP Bitlis Milletvekili, DTK daimi üyesi, Milli Savunma.

Hüsamettin Zenderlioğlu

Hüsamettin Zenderlioğlu Bitlis HDP - 2015 Milletvekili Genel Seçimleri Anket Sayfası - Tarafını Seç.

Hüsamettin Zenderlioğlu Bitlis Hdp Milletvekili Aday Adayı

HDP Bitlis Milletvekili ve Meclis Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüsamettin Zenderlioğlu, TSK nın tekrar bir siyasi. 575 öğrenciye soruşturma, 101 ine.

Hüsamettin Zenderlioğlu İle Etiketlenen İçerikler

hüsamettin zenderlioğlu

HDP Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu'dan şok seçim açıklaması

POLİTİKA

3482 Gün 9 Saat 50 dk. önce yayınlandı

1