Pazar29.09.2024

Hazar Baba dağı

Hazar Baba dağı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hazarbaba Kayak Merkezi

Elazığ`a 30 kilometre mesafede otel ve restoran hizmetleri sunan ve bölgede yaz turizminin vazgeçilmezleri arasında yer alan Mavi Göl Otel, yeni dönemde.

Hazarbaba Kayak Merkezi

Dağ ve Doğa Yürüyüşü İlçemizin güneyinde bulunan 2.347 metre yüksekliğindeki Hazarbaba dağında Hazar Gölü Manzaralı Hazarbaba Kayak Merkezi.

Hazarbaba Dağı Efsaneleri

Hazarbaba Dağı Efsaneleri. Azer Baba Efsanesi. Azer, Hz. Ibrahim in babasıdır. Yazları Urfa çok sıcak olur. Azer, aşiretiyle yazın buraya yaylaya gelir;.
Hazar Babadağı Profilleri
Hazar Babadağı adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Hazar Babadağı ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook. Sivrice Elazığ Ayrıca ilçenin güneydoğusunda 2347 metre yükseklikteki Hazarbaba dağı ile 2171 metre yükseklikteki Karaoğlan dağı bulunmaktadır. İlçe merkezinin rakımı. Hazar Baba Dağı'nın En Verimli Ve Tatlı Hasadı Başladı Haberi Elazığ ın sivrice ilçesindeki hazar baba dağı nda bulunan 20 bin gezici kovanda, arıcılar bal hasadına başladı. Hazar Baba Dağı'nın En Verimli Ve Tatlı Hasadı Başladı Elazığ ın Sivrice ilçesindeki Hazar Baba Dağı nda bulunan 20 bin gezici kovanda, arıcılar bal hasadına başladı. Hazarbaba Dağı Haritası Elazığ 38° 25 Dk 00 Sn. Kuzey 39° 20 Dk Hazarbaba Dağı haritası Elazığ ili içinde yer almaktadır, Sivrice ilçesine yakın bir konumdadır, coğrafi konum olarak ise; enlem: 38.417 ve boylam: 39.333. Hazar Baba Efsanesi bir top ışık gidip gelirmiş. Hazar Baba, Kuşakçı Baba, Karaoğlan birbirleriyle kavga ediyorlar derlermiş. Hazar Dağı Efsanesi Büyüklerimizden duyduğumuza Hazarbaba Dağı Üzerine Anlatılan Efsaneler Hazarbaba Dağı Üzerine Anlatılan Efsaneler. Azer Baba Efsanesi. Azer, Hz. İbrahim in babasıdır. Urfa, yazları çok sıcak olur. Azer, aşiretiyle yazın buraya.
1