Cumartesi28.09.2024

havai fişek deposu

havai fişek deposu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Video

Havai fişek deposu patlarsa. VİDEO SPONSOR. İngiltere de bir havai fişek deposunda meydana gelen patlamanın ardından gökyüzünde havai fişek şovu.

Sakarya'da Havai Fişek Deposu Patladı

Sakarya da havai fişek deposu patladı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Havai Fişek Deposu Patladı 1 Ölü! Haberi Dünya'da

Havai fişek deposu patladı: 1 ölü! haberi ve diğer kategorilerden en güncel en son haberler size doğru haber i ulaştırmak için Dünya da.

Havai Fişek Deposu

Patlama, öğle saatlerinde, Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi 155 sokakta bulunan YK Organizasyon adlı havai fişek deposunda meydana geldi.

Sakarya'da Havai Fişek Deposu Patladı

Sakarya nın Hendek ilçesinde faaliyet gösteren havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 1 işçi öldü, 1 kişi yaralandı.

Antalya'da Havai Fişek Deposu Patladı!

53 dak. önce Antalya nın Konyaaltı İlçesi nde bulunan bir havai fişek deposunda meydana gelen patlamada 1 i ağır, 2 kişi yaralandı.

Sakarya'da Havai Fişek Deposu Patladı

Sakarya da havai fişek deposu patladı. Sakarya nın Hendek ilçesi Aşağıçalıca mevkiinde bulunan bir hava fişek fabrikasının depo kısmında.

Havai Fişek Deposu Böyle Patladı

ingiltere nin stanfordshire şehrinde dün gece bir havai fişek deposunda patlama meydana geldi. patlama sonrası depoda bulunan tüm havai fişeklerin birer birer.

Havai Fişek Deposu Patladı 1 Ölü 2 Yaralı

Bugün saat 17.00 sıralarında Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası nın depo kısmında büyük bir patlama meydana geldi. Patlama, Akyazı ve.

Havai Fişek Deposu Böyle Patladı!

İngiltere de bir havai fişek deposunda meydana gelen patlamanın ardından depoda bulunan tüm havai fişekler patlayarak gökyüzünü rengarenk yaptı.

Havai fişek deposu patlamasında yaralanan işçi Doğan Karacan öldü

ASAYİŞ

3454 Gün 3 Saat 15 dk. önce yayınlandı

Antalya Konyaaltı'nda havai fişek deposu patladı

ASAYİŞ

3454 Gün 3 Saat 57 dk. önce yayınlandı

1