Cumartesi21.09.2024

Hak ve Özgürlük Platformu

Hak ve Özgürlük Platformu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hak Ve Özgürlükler Platformu

MADDE 1: PLATFORMUN ADI: a HAK ve ÖZGÜRLÜKLER PLATFORMU dur. MADDE 2: PLATFORMUN AMACI: Toplumu ifsada sürükleyen her türlü davranış .

Haklar Ve Özgürlükler Platformu'

Haklar ve Özgürlükler Platformu nun Hazırladığı HALK ANAYASASI TASLAĞI YAYINLANDI Bağımsız, Demokratik, Ulusların ve Halkların Özgür Olduğu, Emeğin.

Demokrasi Ve Özgürlük Platformu Hak Ve Özgürlükler Kısıtlanamaz

Dershane ve etüt merkezlerinin kapatılması için hazırlanan kanun taslağına tepki için toplanan Ankara Sincan ve Etimesgut ilçelerinde faaliyet.

İnsan Hakları Ortak Platformu

Insan Haklari Ortak Platformu / Human Rights Joint Platform Türkiye İnsan Hakları Kurumu TİHK tarafından hazırlanan yeni Tasarı ile ilgili. şüphelileri alıkoyma yetkilerinin genişletilmesi, yaşam hakkı, toplanma özgürlüğü hakkı, özel .

İnsan Hakları Ortak Platformu'nun Kuruluşu

İNSAN HAKLARI ORTAK PLATFORMU NUN KURULUŞU yandan da ulusal mevzuatlarda hak ve özgürlükleri kısıtlayan, güvenlik/insan hakları tartışmasında .

Demokrasi Ve Özgürlük Platformu Hak Ve Özgürlükler Kısıtlanamaz..

Demokrasi ve Özgürlük Platformu: Hak ve Özgürlükler Kısıtlanamaz - Dershane ve etüt merkezlerinin kapatılması için hazırlanan kanun taslağına tepki için..

İnsani Hak Ve Özgürlük Platformu 5 Sivil Toplum Kuruluşu Üyesine

İnsani Hak ve Özgürlük Platformu, 5 sivil toplum kuruluşu üyesine verilen cezayı protesto etti. İsmail Alpaydın, platform adına eski devlet hastanesi önünde bir.

Sosyal Demokrasi İçin Emek Ve Özgürlük Platformu

Sosyal Demokrasi, Emek,Özgürlük,CHP, Sosyal Adalet, Halkçı, insan, Yerel, Yatay SOSYAL DEMOKRASİ İÇİN EMEK VE ÖZGÜRLÜK PLATFORMU CHP.. her kimlik kesiminden halk kitlelerinin evrensel insan hakları çerçevesinde kendi.

Akyazı Başörtüsüne Özgürlük Platformu

Sayfamız Akyazı Adalet ve Özgürlük Platformu tarafından. Bu meydanlar uzun bir zamandır zulmün deşifre edilmesine, hak ve adalet şahitliğine tanık olmuştur.

İnternet Bir Hak Ve Özgürlükler Platformu

İnternet: Bir hak ve özgürlükler platformu. Özgür Uçkan FF Seminerleri 30 Aralık Pazar 21:00 İnternet, başta ifade özgürlüğü olmak üzere, temel.

Okulda Ve Sokakta Özgürlük Platformu Tanıtımı Basın

Okulda ve Sokakta Özgürlük Platformu Tanıtımı Basın Açıklaması Bugün, burada, bir hukuk adamı, bir avukat ve aynı zamanda, hak ve özgürlükler konusundaki.

İnsan Hakları Ortak Platformu

İnsan Hakları Ortak Platformu, Türkiye de insan hakları alanında mücadele eden hükümet dışı kuruluşların İHOP Düşünceye Özgürlük Kampanyası. lt;lt; Geri.

Gazetecilere Özgürlük Platformu Göp Tutuklu

Ülkemiz bugün bu noktadadır ve bunu asla hak etmemektedir. Gazetecilere Özgürlük Platformu GÖP, Türkiye nin, bu ülke insanlarının böylesine çağdışı bir .

Meslektaşlarımız Sindirilmektedir

Hak kavramının günümüzde ulaştığı en üst noktayı gösteren insan hakları güvence altına alınan düşünce ve ifade özgürlüğü de tüm hakların omurgası olarak.

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu Önünde Yemen

1 Hak ve Özgürlük Platformu na bağlı aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu bir grup, Levent teki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu.

Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu

You are here: Home / Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu 13 Ağustos 2011 Cumartesi günü İzmit Sabri yalım İnsan hakları Parkı Özgürlük Meydanında yapıldı.

Emek Demokrasi Ve Özgürlük Bloku

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku, 2011 Türkiye genel seçimlerinde Barış ve İşçilerin Sosyalist Partisi middot; Hak ve Özgürlükler Partisi middot; Katılımcı Demokrasi Özgürlük Platformu middot; Türkiye Gerçeği middot; Uluslararası İşçi Dayanışması Derneği.

Hayvan Hakları Savunucuları Roboskili Katırların Ve İnsanların

Bağzı Üniversiteler Platformu, Ceza İnfaz Sisteminde Sivil Toplum Derneği Yeryüzüne Özgürlük Derneği ve Yunuslara Özgürlük Platformu,.

Gazeteciler Özgürlük Platformu'ndan 'diren Gazetecilik' Çağrısı

Gazeteciler Özgürlük Platformu ndan Diren Gazetecilik çağrısı ülkeler demokrasi olarak adlandırılmayı hak etmezler, ifadesi kullanıldı.

Afyonkarahisar Hak Ve Özgürlükler Platformu

Hak ve Özgürlükler Platformu: 28 Şubat ın artık ve kalıntıları ülkeyi yeterince kirletiyor AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar Hak ve Özgürlükler Platformu.

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu önünde Yemen eylemi

ASAYİŞ

3463 Gün 10 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1