Pazar06.10.2024

fitness laboratuvarı

fitness laboratuvarı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Fitness Laboratuvarı

Dünya devi apple ın, sağlık ve fitness alanında kullanılacak denek olarak kullanıldığı gizli bir fitness laboratuvarı kurduğu ortaya çıktı.

Apple Fitness Laboratuvarı Kurmuş

1 Dünya devi Apple ın, sağlık ve fitness alanında kullanılacak giyilebilir teknolojisini geliştirmek amacıyla gönüllü şirket çalışanlarının denek.

Apple'ın Gizli Laboratuvarı Ortaya Çıktı

2 Apple ın, Apple Watch için de kullanacağı sağlık takip sistemleri için çok gizli bir fitness test laboratuvarı açtığı ortaya çıktı. Katılımcılar burada.

Apple Fitness Laboratuvarı Kurmuş Haberi

34 dak. önce Dünya devi Apple ın, sağlık ve fitness alanında kullanılacak giyilebilir çalışanlarının denek olarak kullanıldığı gizli bir fitness laboratuvarı kur.

Zkü'ye Uyku Laboratuvarı Ve Fitness Salonu Açıldı

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi ZKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi ne uyku laboratuvarı açıldı. Uyku sorunlarının takip edilebilmesi amacıyla kurulan.

Apple'ın Gizli Laboratuvarı

13 dak. önce Dünya devi Apple ın, sağlık ve fitness alanında kullanılacak giyilebilir teknolojisini geliştirmek amacıyla gönüllü şirket çalışanlarının denek.

Fitlab Akademi

FitLab Akademi Pilates Ve Fitness Laboratuvarı Yaz Kampanyası !!! Merhabalar;. Fitlab Akademi ailesi olarak sizler için mükemmel bir kampanya hazırladık.

Fitness Laboratuvarı

14 dak. önce Dünya devi Apple ın, sağlık ve fitness alanında kullanılacak denek olarak kullanıldığı gizli bir fitness laboratuvarı kurduğu ortaya çıktı.

Apple'ın Gizli Laboratuvarı – Güncel Haberler

Bunun yanında 5025 kişilik kapalı spor salonuyla salon içerisinde 750 m2 fitness salonu, Fakülte bünyesinde bulunan bilgisayar laboratuvarı, okuma salonu.

Apple Watch geliştirme laboratuvarı

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3486 Gün 22 Saat 21 dk. önce yayınlandı

1