Perşembe10.10.2024

Eyüp Anadolu Lisesi

Eyüp Anadolu Lisesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Eyüp Anadolu Lisesi

İstanbul da Eyüp Anadolu Lisesi nde öğrencilerin ders arası için bahçeye çıktığı sırada, pompalı av tüfeğiyle açılan ateş sonucu 2 öğrenci.

Ýstanbul

Okulumuz Yeşilay ve TRT Okul işbirliğiyle hazırlanan ve televizyon çekimleri Çapa Fen Lisesi´nde gerçekleştirilen savunuyorum adlı münazara yarışmasına .

Eyüp Anadolu Lisesi

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. İSTANBUL - EYÜP - Eyüp Anadolu Lisesi. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 23. Öğretmen Sayısı: 43

Eyüp Anadolu Lisesi

Yakınlarda; 2013; 2012; 2011; Kuruluş Tarihi. Eyüp Anadolu Lisesi Facebook ta. Eyüp Anadolu Lisesi ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol.

Eyüp Anadolu Lisesi

Eyüp Anadolu Lisesi, bulunduğu konum itibariyle Haliç kıyısındadır. Arka cephesi denize sıfırdır. Bahçenin bir bölümü Pierre Loti Tepesi ne diğer bölümü denize.

Eyüp Anadolu Lisesi

16 İstanbul Eyüp teki Anadolu Lisesi nde dün akılalmaz bir olay yaşandı. Lise öğrencisi okul çevresinde servis aracıyla hız yapıp, zikzak çizerek.

Tenefüse Çıkan Öğrenciler Pompalı Tüfekle Vuruldu!

The latest Tweets from Eyüp Anadolu Lisesi EyupAndLisesi. EAL Twitter Platformu - tolubey. Eyüp.

Eyüp Anadolu Lisesi Eyupandlisesi

yavrum allah kahretsin, allah kahretsin yavrum gibi simetrik fırçalar atabilen metin hoca vardır eyüp lisesinde.artık eyüp anadolu lisesi olmuştur.geçenlerde yine.

Eyüp Lisesi

Edinilen bilgiye göre, olay saat 15.30 sıralarında Merkez Silahtarağa Caddesi üzerinde bulunan Eyüp Anadolu Lisesi nin bahçesinde meydana.

Eyüp Anadolu Lisesi pompalı tüfek dehşeti

ASAYİŞ

3457 Gün 4 Saat 54 dk. önce yayınlandı

1