Cumartesi29.06.2024

Epçiler köyü

Epçiler köyü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Epçiler Köyüebçiler/bartın

Epçiler, Bartın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. eskiden bu köyde ip yapılırmış ismide oradan gelmektedir gercek ismi ipçilerdir zamanla epçiler olarak.

Epçiler Bartın

Bartin Epçiler KÖYÜ, Bartın. 201 beğenme · 3 kişi bunun hakkında konuşuyor · 257 kişi buradaydı. BARTIN.

Epçiler Köyü

Grup cilek-oktay-özlem kınaepçiler köyü bartin videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

Bartin Epçiler Köyü

Epçiler Ortaokulu. Eğitim-öğretim 1968 yılına kadar köy odasında yapıldı.1968 yılında iki derslikli ve iki öğretmen lojmanlı İlkokul binası yaptırıldı. 1998 yılına.

Grup Cilek

Okul Adı, : Epçiler Ortaokulu. Telefon, : 0 378 224 40 54 Belgegeçer0. WEB Adresi, : http://epcilerortaokulu.meb.k12.tr. Adres, : Epçiler Köyü Merkez/BARTIN .

Okulumuz 1942 Yılında İlkokul Olarak Açıldı. Eğitim

EPÇİLER KÖYÜ. Bartın Merkez Epçiler Köyü sayfasında eksik veya hatalı gördüğünüz bilgiler için bildirimde bulunabilirsiniz. Bilgi Güncelleme.

Epçiler Ortaokulu

BARTIN / MERKEZ / EPÇİLER KÖYÜ / TÜRKİYE nin KARADENİZ bölgesindedir. BARTIN daki, MERKEZ deki EPÇİLER KÖYÜ araçların trafik plaka kodu: 74

[Yerelnet] Epçiler Köyü

Merkez Epçiler Köyü web sitesi. Epçiler Köyü videoları resimleri ve haberleri. Dernek haber mesaj ve duyuruları.

Epçiler Köyü Merkez Bartın Haritası Haritalar Coğrafya Bilgiara

Epçiler Kadi Köyü -BARTIN BARTIN KÖYLER Haritası , Epçiler Kadi Köyü haritasında Mesafe ölcümü, Alan hesaplama ve Yöresel Bilgiler.

Bartın'da eşiyle görüştürülmeyen Yılmaz Karabekiroğlu intihar etti

ASAYİŞ

3383 Gün 1 Saat 54 dk. önce yayınlandı

1