Pazar29.09.2024

en yüksek reel getiri

en yüksek reel getiri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

En Yüksek Reel Getiri

Buna göre, aylık bazda en yüksek reel getiriyi sağlayan yatırım aracı, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 4,10, TÜFE ile indirgendiğinde de.

Yıllık En Yüksek Reel Getiri Borsada

31 dak. önce Tüketici Fiyatları Endeksi TÜFE ve Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde geçen ay en fazla reel getiriyi dolar sağladı.

Tüik Mart'ta Aylık En Yüksek Reel Getiri Amerikan Doları'nda

38 dak. önce göre, en yüksek aylık reel getiri, yurt içi üretici fiyat endeksi Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde %4,10, tüketici fiyat endeksi TÜFE ile indirgendiğinde.

Tüik Mart'ta Aylık En Yüksek Reel Getiri Yi

38 dak. önce TÜİK: MART TA AYLIK EN YÜKSEK REEL GETİRİ Yİ-ÜFE İLE %4,10, TÜFE İLE İSE %3,95 ORANLARIYLA AMERİKAN DOLARI NDA.

Aylık En Yüksek Reel Getiri Dolarda Oldu

35 dak. önce En yüksek aylık reel getiri, yurt içi üretici fiyat endeksi Yİ.

Aylık En Yüksek Reel Getiri Amerikan Doları'nda Gerçekleşti

Türkiye İstatistik Kurumu, Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranları, Şubat 2015, Aylık en yüksek reel getiri Amerikan Doları nda.

Aylık En Yüksek Reel Getiri Getirenler

TÜİK verilerine göre en yüksek aylık reel getiri, yurt içi üretici fiyat endeksi Yİ- ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 4,19, tüketici fiyat endeksi TÜFE.

Tüik Mart'ta Aylık En Yüksek Reel Getiri Yi

45 dak. önce Tüik: Mart ta Aylık En Yüksek Reel Getiri Yi-Üfe İle %4,10, Tüfe İle İse %3,95 Oranlarıyla Amerikan Doları nda Gerçekleşti. 9 Nisan 2015.

Şubatta En Fazla Reel Getiri Dolardan Sağlandı

Tüketici Fiyatları Endeksi TÜFE ve Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde geçen ay en fazla reel getiriyi dolar sağladı.

Subat`ta En Yüksek Reel Getiri Tefe`de %2.2 İle Külçe Altında

Subat`ta en yüksek reel getiri TEFE`de %2.2 ile külçe altında başlıklı Bigpara haberi ve en güncel ekonomi haberleri için hemen tıklayın!

En çok kazandıran yatırım aracı

EKONOMİ

3460 Gün 18 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1