Cumartesi21.09.2024

Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun

Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun

MADDE 1 – 1 Bu Kanunun amacı, elektronik ticarete ilişkin esas ve usulleri dü zenlemektir. 2 Bu Kanun, ticari iletişimi, hizmet sağlayıcı ve.

Kanun No. 6563

Elektronik ticaretİN düzenlenmesi. hakkında kAnun MADDE 1- 1 Bu Kanunun amacı, elektronik ticarete ilişkin esas ve usulleri.

Kanun No 6563

Başlığı, ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN. Kanunun Görüşüldüğü Birleşimler, 24.Dönem 5.Yasama Yılı 8.Birleşim. Kabul Tarihi.

Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Onaylandı

Cumhurbaşkanlığının internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erdoğan , Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun u.

Cepte Ve İnternette Yeni Dönem Resmen Başladı

Elektronik ticaretin düzenlenmesi hakkında kanun yayımlandı. Kanunla, cep telefonlarına gönderilen reklam ve pazarlama mesajları denetim.

Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun

ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ. HAKKINDA KANUN TASARISI. Amaç ve kapsam. MADDE 1- 1 Bu Kanunun amacı, elektronik ticarete ve bu.

Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Ve

6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun E-Ticaret Kanunu 01.05.2015 tarihinde yürürlüğe girmek üzere 05.11.2014.

Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun

tbmm nin sitesinde son durumu gündemde şeklinde gözüken kanun. hatta kanun tasarısı demek daha doğru olur sanırım. yürürlüğe girmesini geçtim, henüz .

E

Türkiye Büyük Millet Meclisi nde TBMM dün akşam saatlerinde görüşülmeye başlanan Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun.

Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun

Nitekim Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun da elektronik ticareti Fiziki olarak karşı karşıya gelmeksizin, elektronik ortamda gerçekleştirilen.

İzinsiz mesaj ve arama yasağı 1 mayıs'ta başlıyor

GENEL

3463 Gün 18 Saat 20 dk. önce yayınlandı

1