Pazartesi30.09.2024

elektrik direğinden çıkan kıvılcım

elektrik direğinden çıkan kıvılcım haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Elektrik Direğinden Çıkan Kıvılcım

Hatay ın İskenderun ilçesinde gece saatlerinde başlayan ve bir mahallenin boşaltıldığı orman yangınının, elektrik direğinden sıçrayan kıvılcım.

Sebebi Elektrik Direğinden Çıkan Kıvılcım

4 Elektrik direğinden çıkan kıvılcımın ormanlık alana düşmesi ile başlayan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle yaklaşık 10 dönümlük alanı küle.

Elektrik Direğinden Çıkan Kıvılcım

Elektrik direğine çıkan adamı kurtarayım derken öl videosu ve daha fazla online video Elektrik tellerinin çıkardığı kıvılcım birden alev topuna dönüştü ve direkte .

Elektrik Direğine Çıkan Adamı Kurtarayım Derken Öl Videosu

9 İhlas Son Dakikai mi aramıştınız? Sebebi elektrik direğinden çıkan kıvılcım haberi için hemen tıklayın! - Hatay ın İskenderun.

Yangının Elektrik Direğinden Çıkan Kıvılcım Sonucu Ortaya Çıktığı

8 Elektrik direğinden çıkan kıvılcımın ormanlık alana düşmesi ile başlayan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle yaklaşık 10 dönümlük alanı küle.

Sebebi Elektrik Direğinden Çıkan Kıvılcım

Hatay ın İskenderun ilçesinde gece saatlerinde başlayan ve bir mahallenin boşaltıldığı orman yangınının, elektrik direğinden sıçrayan kıvılcım sonucu çıktığı .

Haber Sebebi Elektrik Direğinden Çıkan Kıvılcım

9 Hatay ın İskenderun ilçesinde gece saatlerinde başlayan ve bir mahallenin boşaltıldığı orman yangınının, elektrik direğinden çıkan kıvılcım.

Hatay'daki Mahalle Boşalttıran Orman Yangını

6 Hatay ın İskenderun kazasında gece vakitlerinde başlayan ve bir mahallenin boşaltıldığı orman yangınının, elektrik direğinden sıçrayan kıvılcım.

Haber Sebebi Elektrik Direğinden Çıkan Kıvılcım – Nova Haber

Ontemmuz Mahalesi Ayyıldız Sokak, Askeri Tepe de oturan Ayşe Cin adlı vatandaş evimin önünde bulunan elektrik direğinden çıkan kıvılcımlar yüzünden az.

Elektrik Direği Tehlike Saçıyor

Bolu da, elektrik direğinden sıçrayan kıvılcımın otları yakmasıyla başlayan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, saat 12:00 de, Köroğlu.

Elektrik Direğinden Çıkan Yangın Söndürüldü

9 Hatay ın İskenderun ilçesinde gece saatlerinde başlayan ve bir mahallenin boşaltıldığı orman yangınının, elektrik direğinden çıkan kıvılcım.

Hatay'daki Mahalle Boşalttıran Orman Yangını

Edinilen bilgiye göre yangın, rüzgarın etkisi ile elektrik direğinden çıkan kıvılcımın seramik deposuna sıçraması ile başladı. Kısa sürede özel bir şahısa ait olan.

Gece Yarısı Çıkan Yangın Korkuttu

İddiaya göre, yol kenarında bulunan bir elektrik direğinden çıkan kıvılcım yangına yol açtı. Şiddetli lodosun da etkisiyle alevler kısa sürede yayıldı. Yangına, Şile.

Şile'de Orman Yangını

Yolda savrulan otomobil, çarptığı elektrik direğini yıktı. ve sıkışan Yunus Ertan, yıkılan elektrik direğinden çıkan kıvılcım aracı tutuşturunca yanarak can verdi.

Aktif Haber Mobil Sayfa // Beta

Kablolardan çıkan kıvılcımlar, samanlığa sıçrayınca köyde büyük çapta yangın çıktı. Olay itibaren etkili olan fırtına nedeniyle köyde bir elektrik direği devrildi.

Falanız Haberleri

Kötü çirkin bir söze evlada, Üzerine kıvılcım sıçradığını görmek, devlet yahut varlık sahibi Çikan kivilcimlar bir yere düserek, orada Alev haline gelir ve etrafi .

Rüyada Kıvılcım Görmek Ne Demektir 6328 Kıvılcım

4 Tellerin birbirine değerek kısa devre yapması ile başlayan kıvılcım, elektrik Çıkan yangında elektrik direğinin üst kısmı tamamen yandı. 11ºC.

Kısa Devre Yapan Elektrik Tellerinden Sıçrayan Alev Direk Yaktı

Tellerin birbirine değerek kısa devre yapması ile başlayan kıvılcım, elektrik akımını taşıyan direğe Çıkan yangında elektrik direğinin üst kısmı tamamen yandı.

Hatay İskenderun'da orman yangını

ASAYİŞ

3482 Gün 21 Saat 23 dk. önce yayınlandı

1