Çarşamba15.05.2024

Dünya Guinness Rekorlar Kitabı

Dünya Guinness Rekorlar Kitabı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

En İlginç Guinness Rekorları

Piercing rekoru Brezilyalı Elaine Davidson rekorlar kitabına girmek için vücuduna tam 1903 piercing yaptırdı. Genç kadın bu haliyle bir büyücü görünümüne.

Dünya Guinness Rekorlar Kitabı

Bu isteklerine karşı koyamayanların yeri de Guinness Rekorlar Kitabı. Acunn. com da Türkiye ve dünya gündemi haberlerini yakından takip edebilir, son dakika .

Guinness Rekorlar Kitabına Girmiş En İlginç 17 İnsan

Dünyanın en yaşlı insanı olarak kabul edilen Misao Okawa, 117 yaşında hayatını Guinness Rekorlar Kitabı na Dünyanın Yaşayan En Yaşlı Kedisi unvanıyla.

Guinness Rekorlar Kitabı

Türkiye nin en uzun insanı, İlginç rekorlar, Guinness Rekorlar Kitabı nda yer alan en ilginç rekorlar, dünyanın en uzun insanı - Yaşam - Habertürk Galeri.

Guinness Rekorlar Kitabı'ndan Yer Alan Rekorlar

Su altında en uzun süre kalarak Dünya Guinness Rekorlar Kitabı na giren dünyaca ünlü Türk sporcu Cem Karabay, yeni bir rekoru daha.

2015 Guinness Rekorlar Kitabına Girmiş En İlginç 16 İnsan

Guinness rekorlar kitabına giren bazı rekorlar tuhaf olabiliyor. Alman rekortmen pilot Harald Müller, dünya drift rekor denemesine Samsun da başladı.

Guinness Rekorları

EN GENİŞ PAZU ADI: Mustafa İsmail. Nam-ı diğer Temel Reis. Pazuları 79 santim. Her gün 1.5 kilo tavuk yiyor ve protein takviyesi alıyor. Mısırlı ama ABD de .

Guinness Rekorlar Kitabı'nın 2013 Rekorları

Guinness Dünya Rekorları ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol.. Bu özelliğiyle de dünyanın en uzun dilli kadını olarak rekorlar kitabında yer.

1