Cumartesi29.06.2024

Dorlion Arama ve Kurtarma ekibi

Dorlion Arama ve Kurtarma ekibi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Dorlion Arama Ve Kurtarma Dak

DAK - Dorlion Arama Kurtarma. DAK Ekibi kayıp vatandaşı ex olarak buldu; Eskişehirspor u ziyaret ettik; DAK Ekibi Huzurevini Ziyaret Etti; Sağlık görevlilerine.

Dorlion Arama Ve Kurtarma Ekibi

Çobanın haber vermesi üzerine kurtarma çalışması başlatan köylüler, Dorlion Arama ve Kurtarma ekibine haber vererek yardım istediler.

Dorlion Arama Kurtarma

Dorlion Arama Kurtarma uploaded and posted 2 weeks ago Umke Eskişehir , Dorlion Arama ve kurtarma DAK , Koza Maden Arama ve Kurtarma Ekipleri.

Dorlion Ekibi Arama Kurtarma Tatbikatına Hazırlanıyor

Eskişehir Dorlion Arama Kurtarma DAK ekibi Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri UMKE nin gerçekleştireceği bölge tatbikatına hazırlanıyor.

Dorlion Arama Ve Kurtarma Dak Ekip...

Dorlion Arama ve Kurtarma DAK Ekip Lideri S. Ömer Canayakın, Eskişehir Fay Zonu nun 7,2 şiddetinde deprem üretebilecek uzunlukta olduğunu hatırlatarak.

Dorlion Arama Ve Kurtarma

Odunpazarı Belediyesi ve GHİM nün Üniversite evleri bölgesine yapmış olduğu bisiklet parkuru açılışı için düzenlenen yarışmalarda resmi arama kurtarma ekibi .

Dorlion Arama Kurtarma Ekibinin Dak Kaymakamımıza

Kaymakamlığımız ve İlçe Belediyesi işbirliğiyle, İlçemizde daha önce belirlenmiş olan 120 çocuğumuza bayramda hediye dağıtımı yapacak olan Dorlion Arama.

Dorlion Arama Ve Kurtarma Ekibi Eskişehirspor'u Ziyaret

Eskişehirspor u Dorlion Arama ve Kurtarma Ekibinden Anlamlı Ziyaret.

Eskişehir'e Önemli Deprem Uyarısı

Dorlion Arama ve Kurtarma DAK Ekip Lideri S. Ömer Canayakın, Eskişehir Fay Zonu nun 7,2 şiddetinde deprem üretebilecek uzunlukta.

Arama

Arama-kurtarma, herhangi bir doğal veya insan kaynaklı afet esnasında acil yardıma ihtiyacı olan kimselerin yerini tespit etme, gerekirse ilk yardım uygulama ve.

Eskişehir Alpu ilçesi Karacaören köyünde keçi kurtarma operasyonu

ASAYİŞ

3363 Gün 6 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1