Cumartesi28.09.2024

Diyarbakır'da Nevruz

Diyarbakır'da Nevruz haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Diyarbakır'da Nevruz

Abdullah Öcalan ın, demokratik siyaset ve PKK ye silah bırakma gündemli kongre çağrısı yapacağı belirtilen Diyarbakır daki tarihi Nevruz da.

Diyarbakır'da Nevruz

2 Diyarbakır da nevruz hazırlıkları sürüyor haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Diyarbakır'da Nevruz Hazırlıkları Sürüyor

Diyarbakır da tarihi Nevruz Bayramı na sayılı günler kala, bölgenin en büyük yöresel kıyafet satışı yapan mağazasında kıyafetler tükenme.

Diyarbakır'da Nevruz Öncesi Yöresel Kıyafetler Tükendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır da nevruz istismar edilmekte. PKK terör örgütünün hedeflerine doğru bir siyasal amaç orak.

Bahçeli Diyarbakır'da Nevruz İstismar Edilmekte

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır da nevruz istismar edilmekte. PKK terör örgütünün hedeflerine doğru bir siyasal amaç orak.

Bahçeli Diyarbakır'da Nevruz İstismar Edilmekte

3 Diyarbakır a, 21 Mart Cumartesi günü yapılacak nevruz etkinliğine katılmak üzere yurt içi ve yurt dışından çok sayıda kişi gelecek.

Haber Diyarbakır'da Dev Nevruz Hazırlığı! Haberi

2 Bu yıl ikincisi yapılan koşuya aralarında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Kışanak ın da yer aldığı çok sayıda kişi katıldı.

Diyarbakır'da Nevruz Koşusu Düzenlendi

Diyarbakır da Nevruz gerginliğii görmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Diyarbakır'da Nevruz Gerginliği

Diyarbakır da nevruz alanındaki araçları ateşe ver videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

Diyarbakır'da Nevruz Kutlaması 2013

2 milyon kişinin beklendiği kutlamaların adresi Nevruz Parkı. - Diyarbakır da Nevruz Hazırlığı İzle 17.03.2015 | tvyo ile ücretsiz izle, dizi izle.

Diyarbakır'da Nevruz Hazırlığı

diyarbakır daki nevruz parkı nda, cumartesi günü yapılacak nevruz kutlaması için hazırlıklar devam ederken, diyarbakır a gelecek misafirler.

Diyarbakır'da Nevruz Hazırlıkları Sürüyor

ANKARA CİHAN- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır da nevruz istismar edilmekte. PKK terör örgütünün hedeflerine doğru bir.

Bahçeli Diyarbakır'da Nevruz İstismar Edilmekte

21 Mart Cumartesi günü Diyarbakır da yapılacak Nevruz kutlamalarına katılmak üzere 20 yıldır sürgünde yaşadığı Köln den Türkiye ye gelen.

Kürt Müzisyen Hozan Kawa Diyarbakır'da Gözaltına Alındı

Diyarbakır daki nevruz kutlamalarına katılım yoğun.

Diyarbakır'da Nevruz Kutlamaları Başladı

Diyarbakır da Nevruz kutlamasının yapılacağı Nevruz Parkı nda gruplar toplanmaya başladı. Çok sayıda televizyon kanalının canlı yayınlayacağı kutlamayı.

Diyarbakır'da Nevruz Heyecanı

Diyarbakır da, BDP tarafından yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına valiliğin izin vermemesi üzerine toplanan kalabalık polise saldırdı. Polis ile.

Diyarbakır'da Nevruz Gerginliği

Fotoğraflarla Diyarbakır da Nevruz. Diyarbakır da Nevruz kutlamasının yapıldığı Nevruz Parkı nda gruplar toplandı. Alanda toplanan gruplar müzik eşliğinde.

Fotoğraflarla Diyarbakır'da Nevruz

Diyarbakır da Nevruz kutlamasının yapılacağı merkez Bağlar ilçesindeki Newroz Parkı nda gruplar toplanmaya başladı. Abdullah Öcalan ın mesajını Sırrı.

Diyarbakır'da Nevruz Kutlamaları

Diyarbakır da Nevruz ateşi yakıldı video - Nevruz Bayramı, Diyarbakır da ikinci kez barış ortamında kutlandı.

Diyarbakır'da Nevruz Ateşi Yakıldı Video

Diyarbakır da Nevruz hazırlığı. 21 Mart taki kutlamalar için son hazırlıklar yapılıyor . Share on facebook Share on twitter Share on google_plusone_share.

Diyarbakır'da Nevruz Hazırlığı Video

Diyarbakır da 21 Mart Cumartesi günü yapılacak büyük Nevruz kutlaması için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Alanın güvenliği için 2 bin.

Diyarbakır'da Nevruz Hazırlığı

2 Diyarbakır da Nevruz Tertip Komitesi 21 Mart ta Abdullah Öcalan ın görüntülü mesaj yayınlaması beklentisi olduğunu ancak netleşen bir şey.

Diyarbakır'da Nevruz Hazırlığı...dbp'li Fırat Anlı Herkes Büyük Bir

Şehirlerde kutlamalar için hazırlıklar başladı. Muş ta ise Nevruz ateşi günler öncesinde yakıldı. Yeşilce Mahallesi ndeki ateşin etrafında.

Muş'ta Kutlamalar Başladı Diyarbakır Nevruz'a Hazırlanıyor

Çözüm süreci ve Abdullah Öcalan ın çatışmasızlık ve geri çekilme açıklamasının okunacak olması beklentisiyle bütün gözlerin çevrildiği Diyarbakır, Nevruz için.

Diyarbakır'da Nevruz Hazırlıkları

Diyarbakır´da nevruz kutlamasının yapılacağı Bağlar ilçesindeki Nevruz Parkı´nı vatandaşlar sabahın erken saatlerinde doldurmaya başladı. Fotoğraflar:.

Diyarbakır´da Nevruz Kutlaması!

Şanlıurfa nın Suruç İlçesi nin Mürşitpınar Mahallesi ile Suriye nin Kobani kentinde nevruz ateşi yakıldı.

Diyarbakır'da Nevruz'un Provası

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır da nevruz istismar edilmekte. PKK terör örgütünün hedeflerine doğru bir siyasal amaç.. devamı.

Devlet Bahçeli'den önemli Nevruz açıklaması

POLİTİKA

3482 Gün 16 Saat 55 dk. önce yayınlandı

1