Cuma20.09.2024

DHKP-C davaları

DHKP-C davaları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Dhkp

Devrimci Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi DHKP-C. DHKP-C 30 Mart 1994 Hak, Hukuk,Adalet, Dava ve güncel olayları izleyebileceğiniz kendine özgü bir sitedir.

Son Dakika Dhkp

21:48 Yaralı Kadın Avukat Hastaneye Getirildi Berkin Elvan ın davasını yürüten savcı Mehmet Selim Kiraz ın DHKP-C üyelerince rehin alındığı İstanbul.

Dhkp

İstanbul Adalet Sarayı nda 8 saat süren rehine krizi operasyonla sonuçlandı. İki eylemci öldürüldü, Savcı Kiraz şehit oldu.

Dhkp C Haberleri Ve Dhkp C Gelişmeleri

dhkp c haberleri, güncel dhkp c haber ve fotoğrafları ile en yeni dhkp c gelişmeleri alan teröristlerle görüşme yapılıyor DHKP C Haberleri - Berkin Elvan davası.

Dhkp C Haberleri

Dhkp C haberleri, son dakika dhkp c haber ve gelişmeleri burada. Gazi Mahallesi Mersin de Yasa Dışı Dinleme Davası Başladı DHKP C. İstanbul da Narko.

Dhkp

Terör örgütü DHKP-C ye üye olmak ve yönetmek suçlarından tutuklu yargılanan Çağdaş Hukukçular Derneği ÇHD Genel Başkanı Selçuk.

Cumhuriyet Gazetesi

2 Çağlayan Adliyesi nde Berkin Elvan Davası na bakan savcının DHKP-C üyelerince rehin alındığı bildirildi.DHKP-C, Berkin Elvan dosyasına.

Dhkp C

not: hayır efendim bu kapitalist faşiklerin oyunudur dhkp-c teröriz olamaz! pis faşist. Belçika da 1999 da açılan DHKP-C davası 7 Şubat günü görülen karar.

Hürriyet Avrupa

Hurriyet.tr/Avrupa » Fotogaleri » DHKPC DAVASI OLAYLI BAŞLADI. Hurriyet .de Arama. Tüm Gündem Galerileri | Tüm Spor Galerileri middot; « Geri1 | 2 | 3 | 4 | 5.

Berkin Davası Savcısı Rehin Alındı

Berkin davası savcısı rehin alındı. Çağlayan Adliyesi nde Berkin Elvan soruşturmasını yürüten savcı, DHKP-C tarafından rehin alındı. Rehin.

1