Pazar29.09.2024

devlet övünç madalyaları

devlet övünç madalyaları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası. Vikipedi, özgür ansiklopedi. Atla: kullan, ara. Devlet Övünç Madalyası, Bakanlar Kurulu nun onayı ve.

Devlet Övünç Madalyaları

Devlet Övünç Madalyası töreninde Erdoğan madalya verirken sahneye çıkan bir gazinin küçük oğlu, hüzünlü törene katılanları gülümsetti.

Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni

Denizli de Devlet Övünç Madalyası tevcih töreni Denizli de bir şehit yakını ve iki gaziye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından.

Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni

2 Çanakkale Zaferi nin 100. yılı dolayısıyla Sakarya, Kocaeli, Bartın, Bolu, Karabük ve Çankırı da şehit yakınlarına ve gazilere Devlet Övünç.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Devlet Övünç Madalyası Tevcih

2 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı nda düzenlenen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi töreninde.

Cumhurbaşkanından 'devlet Övünç Madalyası'

2 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı nda düzenlenen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi töreninde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Yakını Ve Gazilere Devlet Övünç

. Erdoğan, şehit yakını ve gazilere Devlet Övünç Madalyaları nı verdi Ankara da ikamet eden 27 şehit yakını ve gaziye Devlet Övünç Madalyalarını tevcih etti.

Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı nda düzenlenen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi töreninde Ankara da ikamet.

Gazilere Devlet Övünç Madalyaları Verildi

2 Malatya da bulunan 7 Gazi ye, Bakanlar Kurulu kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın onayı ile Devlet Övünç Madalyası verildi.

Vali Zorluoğlu Devlet Övünç Madalyası Törenine Katıldı

Devlet Övünç Madalyası Törenine Vali Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar,.

Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni Yapıldı

2 Muğla Valisi Amir Çiçek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih olunan şehit aileleri ve gazilere devlet övünç.

Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni Ağrı 126221

2 Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni Ağrı 126221 AĞRI AA Ağrıda düzenlenen törenle vazife malulü gazilere, devlet övünç madalyaları.

Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni

2 Çanakkale Zaferi nin 100. yıl dönümü dolayısıyla Kırşehir, Niğde, Elazığ ve Kırıkkale de şehit yakınları ve gazilere devlet övünç madalyası.

Devlet Övünç Madalyası

18 44 ilde eş zamanlı tören Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni, Kırşehir ile birlikte 44 ilde aynı zamanda başlatıldı. Cumhurbaşkanı.

Gazi Polise Devlet Övünç Madalyası

Cumhurbaşkanlığı Sarayında icra edilen Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni ile aynı anda Bolu Valiliği nde gerçekleştirilen törenle Gazi.

Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni

2 Recep Tayyip Erdoğan ve Tayyip Erdoğani mi aramıştınız? Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni haberi için hemen tıklayın!

Şehit Yakınları Ve Gaziler Övünç Madalyalarını Aldı

2 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih edilen Devlet Övünç Madalyaları, gazilere ve şehit yakınlarına sunuldu.

Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kayseri deki 2 şehit ailesi ile 1 malul gaziye tevdi edilen Devlet Övünç Madalyaları.

Bursalı Şehit Ailesi Ve Gazilere Devlet Övünç Madalyası

2 Bursa da bir şehit yakını ve 4 gaziye devlet övünç madalyası verildi.Tayyare Kültür Merkezinde düzenlenen devlet ödünç madalyası tevcih.

Altan'a Devlet Övünç Madalyası

Altan a Devlet Övünç Madalyası. Vazife malulü olan ve 2011 den beri Bartın Emniyet Müdürlüğü nde polis memuru olarak görevine devam.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda devlet övünç madalyası töreni

POLİTİKA

3484 Gün 16 Saat 47 dk. önce yayınlandı

1