Pazar08.09.2024

Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek

Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Dr. Ata Nejat Ertek

Uzman Dermatolog Dr. Ata Nejat ERTEK tarafından uygulanmaktadır. 1957, Bursa doğumlu olan Dr. Ata Nejat Ertek, eğitimini 1984 yılında Dokuz Eylül.

Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek

Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek, zamanın getirdiği kırışıklıklardan ve sarkmalardan bazı noktalara dikkat ederek cilt yaşlanmasının.

Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek

Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek, cildin hormon değişikliklerinden doğrudan etkilenen bir organ olduğunu belirterek, Hormonsal değişikliklerin kişinin cilt.

Dr.ata Nejat Ertek Haberleri

Dermatec Polikliniği Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek, cilt sağlığı konusunda kahve ve şeker tüketimine dikkat edilmesini önerdi.

Günde 2 Bardaktan Fazlası Cildi Bozuyor

Dermatec Polikliniği Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek ağrılı bir cilt hastalığı olan zona hakkında bilgiler verdi.

Stres Zonayı Tetikleyebilir

Uzm.Dr. Ata Nejat Ertek hakkında bilgi ve randevu almak için tıklayın. Dermatoloji İstanbul /; Ata Nejat Ertek. Ata Nejat Ertek, Dermatoloji İstanbul. Uzm. Dr.

Uzm.dr. Ata Nejat Ertek

Dermatec Polikliniği Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek, yıllar önce keşfedilen gül suyunun cilt için oldukça faydalı olduğunu belirtti.

Güzel Bir Cilt İçin 'gülsuyu'

Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek, kış mevisiminde sağlıklı ve güzel saçlara sahip olmanın yollarını anlattı-En Son Estetik Cerrahi.

Sık Yıkamak Saçı Kurutuyor! Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek

5 Dermatec Polikliniği Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek konu ile ilgili bilgiler verdi.

Pürüzsüz Cilt İçin Nelere Dikkat Edilmeli?

Dermatec Polikliniği Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek, En sık görülen saç sorunları şunlardır; Saçla ilgili birçok hastalıklar vardır. Bunlar.

Kepek Saçlara Zarar Verebiliyor!

Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek, ağrılı bir cilt hastalığı olan zona hakkında bilgiler verdi.

Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek...

Dermatec Polikliniği Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek, cilt sağlığı konusunda kahve ve şeker tüketimine dikkat edi.. Yaşam

Yüzü sık yıkamak zararlı mı?

SAĞLIK

3462 Gün 15 Saat 3 dk. önce yayınlandı

1