Pazartesi23.09.2024

Demokratik Bölgesel Partisi

Demokratik Bölgesel Partisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Demokratik Bölgeler Partisi

Demokratik Bölgeler Partisi kısaca DBP 11 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleşen Barış ve Demokrasi Partisi 3.Olağan Kongresi nde alınan kararla partinin ismi.

Demokratik Bölgeler Partisi Dbp

Demokratik Bölgeler Partisi DBP, Balgat - Çankaya / Ankara. 574253 likes · 55040 talking about this. DBP - Demokratik Bölgeler Partisi kurumsal.

Demokratik Bölgeler Partisi Haberleri

Demokratik Bölgeler Partisi haberleri, son dakika demokratik bölgeler partisi haber ve gelişmeleri burada. Hakkari de Apo ya Özgürlük Pankartı Yeniden Asıldı.

Demokratik Pöğıßırler Partisi

Partinin adı: DEMOKRATİK BÖLGELER PARTİSİ dir. Kısa yazılışı: DBP dir. bölgesel dinaıniklerin demokratik toplumun etkin birer parçası olınasınırı önünü.

Bdp'nin Adı Demokratik Bölgeler Partisi Oldu

Demokratik özerklik ile özgür yaşamı inşa ediyoruz şiarıyla gerçekleştirilen BDP 3. Olağan Kongresi nde Demokratik Bölgeler Partisi DBP eş.

Bdp'nin İsmi 'demokratik Bölgeler Partisi' Oldu

Partinin amblemi için varolan amblem bir süre daha kullanılacak yeni amblem için Olağan Kongresi nde Demokratik Bölgeler Partisi DBP.

Bdp Dbp Demokratik Bölgeler Partisi Oldu

İsmini Demokratik Bölgeler Partisi DBP olarak değiştiren BDP nin yeni Eş Genel Başkanları Emine Ayna ve Kamuran Yüksek oldu.

Barış Ve Demokrasi Partisi'nin İsmi Demokratik Bölgeler Partisi

BDP nin ismi kongrede, Demokratik Bölgeler Partisi DBP olarak değiştirilecek. Sadece bölgede faaliyet yürütecek olan DBP, demokratik.

Bdp Demokratik Bölgeler Partisi Oldu

BDP 3. Olağan Genel Kongresi nde partinin ismi değişti. Demokratik Bölgeler Partisi nin Eş Genel Başkanları Emine Ayna ve Kamuran Yüksek.

Demokratik Bölgeler Partisi

Demokratik Bölgeler Partisi DBP Cizre İlçe Eşbaşkanı Meryem Aşkara, hakkındaki kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası nedeniyle cezaevine konuldu.

Demokratik Bölgeler Partisi

hep özep özdep dep hadep dehap dtp bdp hdp derken evrimin son aşaması olan kürdistan demokrasi partisine geçiş aşamasındaki parti.

Dbp 26 İlde Örgütlerini Feshediyor

Halkların Demokratik Partisi HDP nin kurulmasından sonra bölge partisi olarak faaliyet yürüteceği açıklanan Demokratik Bölgeler Partisi.

Bdp 'bölge Partisi' Oluyor

Buna göre, kadro partisi olarak şekillenecek BDP nin daha çok bölgeye hitap etmesi ve demokratik özerkliğin inşasına katkı sunması amacıyla.

Bdp'nin Yeni İsmi Demokratik Bölgeler Partisi Haberi

Barış ve Demokrasi Partisi nde BDP li vekillerin HDP ye geçişinin ardından değişim süreci de başlamış oldu.

'bdp'nin Yeni Görevi Demokratik Özerkliği Hazırlamak'

BDP nin 8 Haziran da yapılacak kongrede adını, Demokratik Bölgeler Partisi ya da Demokratik Halklar Partisi olarak değiştirmesi bekleniyor.

Bdp'nin Adı 'bölgelerin Demokrasi Partisi' Oluyor

BDP nin yeni dönemdeki isminin, komisyon olarak yaptığımız tartışmalar neticesinde Bölgelerin Demokrasi Partisi olmasını benimsemiş.

Cumhuriyet Gazetesi

BDP, Demokratik Bölgeler Partisi oldu. Partinin ismi, eşbaşkanları ve temel politikası yeniden belirlendi. Öcalan eleştiriler yöneltti.

Demokratik Bölgeler Partisi

Adres, : Yeni Hizmet Binası 6. Kat 3 Nolu Banko Oda: 6034. Telefon, : 90 312 420 51 98 90 312 420 51 99. Faks, : 90 312 420 20 29. E-Posta.

Parti Programı

Latin Amerika da ve dünyanın diğer bölgelerinde gelişen demokratik ve halkçı iktidar deneyimlerini ezmeye dönük saldırılara karşı durur. Partimiz, Kıbrıs Türk ve.

Birgün

5 Cizre den Şırnak a giderken yol üzerinde polis kontrol noktasında gözaltına alınan Demokratik Bölgeler Partisi DBP Cizre Eşbaşkanı Meryem.

Demokratik Bölgeler Partisi Kars İl Kongresi

Demokratik Bölgeler Partisi DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, çözüm sürecine ilişkin, Türkiye de bir süreç işliyor. Biz, Ortadoğu kan.

Demokratik Bölgeler Partisi Dbp

Home. Videos

Nevruz ateşi neden yakılır?

GENEL

3478 Gün 10 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1