Cuma18.10.2024

DAİŞ terör örgütü

DAİŞ terör örgütü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Haber Deaş Nedir Ne Anlama Geliyor? Erdoğan Niçin Işid'e Deaş

Orijinal yazılışı DAESH olan DEAŞ kelimesi, terör örgütünün Arapçasının ad- Dawlah al-Islamiyah fil- Iraq wa ash-Sham ilk harflerinden.

Işid'di.. Durduk Yerde Deaş Oldu

Cumhurbaşkanı Fransa da IŞİD e artık IŞİD demeyeceğini DEAŞ diyeceğini açıkladı.. Gerekçesini şöyle izah etti: İslami terör örgütü olarak.

Işid Terör Örgütü 'deaş' Oldu

Adeta ihanettir bu. Türkiye hiçbir zaman DEAŞ gibi bir terör örgütüne destek vermemiştir. Asla böyle bir desteğin yanında da olmamıştır. dedi.

Erdoğan İstedi Işid'in Adı Deaş Oldu

Cumhurbşakanı Erdoğan ilk defa geçen Ekim ayında Paris te terör örgütü IŞİD için DEAŞ kısaltmasını kullanırken, nedenini de örgütün İslam.

Daesh Deaş Kelimesinin Anlamı Ve Işid İle Bağlantısı Nedir

Türkiye nin asla DEAŞ IŞİD gibi bir terör örgütüne destek vermek gibi bir yanlışı olmamıştır. Bazıları DEAŞ ı İslami örgüt gösterme gayretine.

Erdoğan 'ışid' Demedi 'deaş' Dedi

Daha önceki tüm açıklamalarında Irak Şam İslam Devleti Terör Örgütü nden Türkçe de kullanılan kısaltılmış adıyla yani IŞİD olarak bahseden.

Erdoğan Işid'e Neden Deaş Diyorum

Türkiye nin asla DEAŞ IŞİD gibi bir terör örgütüne destek vermek gibi bir yanlışı olmamıştır. Bazıları DEAŞ ı İslami örgüt gösterme gayretine.

Devrimci Halk Kurtuluş Partisi

DHKP-C Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık ve Avrupa Birliği nin terör örgütleri listesinde bulunmaktadır. ABD 2014 yılında örgütün üç önemli.

Erdoğan Deaş Dedi Işid'in Adı Değiştirildi

Terör örgütü IŞİD in adı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ın kullandığı şekilde DEAŞ olarak değiştirildi. IŞİD in açılımından İslam kelimesi çıkarıldı ve.

Erdoğan'dan Deaş Açıklaması

Terörün ne olduğunu gayet iyi biliriz. Bizim mücadelemiz DEAŞ ile aynı şekilde devam edecektir. Bazıları DAESH i İslam veya islami bir örgüt.

Genelkurmay Işid Kısaltmasını Deaş Olarak Değiştirdi

İslami bir örgüt olarak göstermenin gayreti içine giriyorlar. Bir defa İslam Anlamı barış olan din asla teröre müsaade etmez demişti. ÖNEMLİ.

'esed Ve Deaş Terör Örgütü Aynı Sakat Anlayışın Tezahürüdür

6 Suriye deki olaylar hakkında konuşan Erdoğan, Esed ve Deaş terör örgütü aynı sakat anlayışın iki farklı tezahürüdür. DEAŞ ve IŞİD aynı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'esed Ve Deaş Terör Örgütü Aynı Sakat

6 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Esed ve DEAŞ terör örgütü, aynı sakat anlayışın iki farklı tezahürüdür. Bunlar aynı üst aklın kullandığı maşanın iki.

Deaş 21 Kıpti'yi Öldürdü

5 Terör örgütü DEAŞ ın Libya da kaçırdığı 21 Mısırlı Kıpti yi öldürdüğünü gösteren video kaydı yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Esed Ve Deaş Terör Örgütü Aynı Sakat

5 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Esed ve DEAŞ terör örgütü, aynı sakat anlayışın iki farklı tezahürüdür. Bunlar aynı üst aklın kullandığı maşanın iki.

Hak Yolcusu

Bir Arkeolog Olarak Bu müzeye yapılan olayı da kınıyorum BAKIN amerika ilk ıraka girdiğinde ilk işi müzeyi yağmalamak oldu ve ordaki tüm kitapları yaktı DEAŞ.

Tbmm Başkanı Çiçek 'terör Örgütü Denilince Akla Yalnızca Deaş

Resmi temaslarda bulunmak üzere Fransa ya gelen TBMM Başkanı Cemil Çiçek düzenlediği basın toplantısında, Terör örgütü denilince akla yalnızca DEAŞ.

Terör Örgütü Deaş

terör örgütü deaş haberi, terör örgütü deaş haberleri, terör örgütü deaş hakkında haberler, terör örgütü deaş son dakika, terör örgütü deaş,.

Hatay'da Deaş Mensubu Bir Terörist Yakalandı

Genelkurmay Başkanlığı, Hatay da güvenlik güçlerinin yaptığı yol kontrolünde DEAŞ terör örgütü mensubu bir teröristin silahıyla birlikte.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çözüm süreci izleme heyeti açıklaması

POLİTİKA

3499 Gün 18 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1