Cuma20.09.2024

Çokal Barajı

Çokal Barajı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Çokal Barajıçanakkale

İŞLETMEDEKİ BARAJLAR. Sıra No. Baraj Adı. 1. Karaidemir. 2. Çokal. Çanakkale Gelibolu Çokal Barajı İçmesuyu Arıtma Tesisi. Yeri. Tekirdağ ili sınırları.

Çokal Barajı

Çokal Barajı, Tekirdağ da, Kocadere üzerinde, sulama ve içme suyu temini amacıyla 1997-2002 yılları arasında inşa edilmiş bir barajdır. Toprak ve kaya gövde.

Tekirdağ

DSİ Edirne Bölge Müdürlüğü kontrolörlüğünde yapımı devam eden Çokal Barajı nın geçici kabulünün ardından tesisin işletmesini devralacak.

Özacar Çokal Barajı'nı Gezdi

GELİBOLU YARIMADASI, ÇOKAL BARAJI NDAN YILDA 9 MİLYON 270 BİN M3 SU ALACAK! Gelibolu, Eceabat, Kavakköy, Evreşe ve Bolayır Belediyesi nin.

Çokal Barajı

Çokal Barajı, Tekirdağ da, Kocadere üzerinde, sulama ve içme suyu temini amacıyla inşa edilmiş bir barajdır. Toprak ve kaya gövde dolgu tipi olan barajın.

Gelibolu Belediyesi Gelibolu Yarımadası Çokal Barajı

Bölge Müdürlüğü Çokal Barajı Kontrol Başmü 40.837624 enlem ve 26.628473 boylamda yer almaktadır. Semt/Mah olarak Aşağı Zaferiye Mh. ve Keşan ilçesine .

Çokal Barajı

Kavak Deresi Çanakkale üzerindeki Çokal Barajı memba batardosunda meydana Çokal Barajı nın sahanın tektonik özellikleri de göz önünde tutularak, olası.

Dsi Keşan 11. Bölge Müdürlüğü Çokal Barajı Kontrol Başmü

Çokal Baraji, Tekirdağ. 14 beğenme · 4 kişi bunun hakkında konuşuyor · 221 kişi buradaydı. Yerel İşletme.

Su sıkıntısı var mı?

ÇEVRE

3465 Gün 2 Saat 49 dk. önce yayınlandı

1