Cumartesi21.09.2024

Celal Ayrancı

Celal Ayrancı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Celal Ayrancı

7 Haziran 2015 genel seçimleri için AKP den Bingöl Milletvekili Aday Adayı olan Bingöllü Genç İşadamı Celal Ayrancı, aday listeleri.

Celal Ayrancı

The latest Tweets from celal ayrancı AyrancCelal: Meclis BAŞKANI Yaşar demir ve üyeleri TSO Bşk Erkan Çalbay ve üyeleri ve Bingöllü dostlarla Hasbihal.

Celal Ayrancı Ayranccelal

AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Celal Ayrancı, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Genç ilçesinde vatandaşlar ile görüşüp akabinde ilçe teşkilatını.

Celal Ayrancı Ak Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı

50 dak. önce AK Parti nin milletvekili aday listesine giremeyen Bingöl aday adayı Celal Ayrancı nın intihar ettiği öne sürüldü.

Aday Listesine Giremeyince İntihar Etti İddiası

Genç Yaşta iş hayatına atılan Celal Ayrancı 1999 Yılında İşgören Otomotiv Şirketler Grubunun Başına geçti 2006 Yılında akaryakıt sektörünede atılarak Ay- Kar.

Genel Seçim Milletvekili Aday Adayı Celal Ayrancı

1 7 Haziran da yapılacak genel seçimlerde AK Parti den Bingöl Milletvekili Aday Adayı olan İş Adamı Celal Ayrancı, bugün akşam saatlerinde.

Celal Ayrancı İntihar Etti

1 İşadamı ve AK Parti Bingöl Aday Adayı Celal Ayrancı intihar etti.

Celal Ayrancı İntihar Etti

55 dak. önce 7 Haziran 2015 genel seçimleri için AKP den Bingöl Milletvekili Aday Adayı olan Bingöllü Genç İşadamı Celal Ayrancı, aday listeleri.

Ak Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Celal Ayrancı İntihar Etti

Celal Ayrancı adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Celal Ayrancı ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

1