Pazar29.09.2024

Can Dündar

Can Dündar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Can Dündar

Patlaması halinde bir şehri yok edecek kadar çok silah, bu ülkenin hava limanına gizlice indiriliyorsa, O silahlar TIR lara yüklenip bu ülkenin.

Can Dündar

Tüm Yazıları. Can Dündar. Son Yazısı. 1; 2 middot; 3 middot; 4 middot; 5 middot; 6 middot; 7 middot; 28 Mayıs 2015 Perşembe Neden yayımlıyoruz? 25 Mayıs 2015 Pazartesi Gazetecinin rozeti olur mu?

Cumhuriyet Gazetesi

3307 tweets 460 photos/videos 1.66M followers. Arayıp tebrik eden gazeteci, politikacı,yönetici dostlardan,aynı sözleri sayfalarında,ekranlarında, kürsülerinde .

Can Dündar Candundaradasi

Dündar, 25 Ekim 2013 tarihinden beri Cumhuriyet gazetesinde yazıyor 8 Şubat 2015 ten beri gazetenin genel yayın yönetmenliği görevini yürütüyor.

Can Dündar

Merhaba,. Bu site 23 Ocak 2006 da doğdu. Bugüne dek 21 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladı. Yaptıklarımı, yapacaklarımı bir araya topladı. Benim için adeta bir.

Can Dündar

24 dak. önce Dündar, Bir gazetenin, bir gazetecinin görevi okurunu bilgilendirmek Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Can Dündar Adana da ve.

Can Dündar'dan Neden Yayınlıyoruz Açıklaması

Can Dündar hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, Can Dündar haberleri, açıklamaları ve Can Dündar fotoğrafları yer alıyor.

Can Dündar Haberleri Ve Can Dündar Gelişmeleri

Can Dündar tüm yazılarını bu sayfadan takip edebilirsinizSayfa 1.

Can Dündar

ankara üniversitesi siyasal bilimler fakültesi basın yayın yüksek okulunu bitiren ve sarı zeybek,demirkırat gibi ünlü belgesellere imza atmış olan televizyon.

1